Anonim

Men private udlejere skal overholde en række nye regler, da byrådet allerede besluttede på tirsdag. Udlejere skal registrere sig i byen og betale hotelafgifter. De har ikke tilladelse til at udleje deres lejligheder i mere end 90 dage, hvis de ikke er der selv. Derudover skal de have en ansvarsforsikring. Overholdelse af reglerne, skal de bevise med passende regnskab, rapporterede "Frankfurter Allgemeine Zeitung".

Samtidig lempede byrådet de eksisterende regler: Indtil videre blev private kortfristede lejekontrakter på mindre end 30 dage forbudt i San Francisco, som lokalavisen "Chronicle" skriver. Den nye forordning bør derfor træde i kraft i februar. Airbnb var tilfreds med beslutningen.

spoods.de

Der er også drøftelser i Tyskland om tilbud som Airbnb, hvorigennem private kan fremleje deres lejligheder i et par dage eller uger. I Berlin kan for eksempel lejeboliger ikke konverteres til ferielejligheder uden tilladelse. Målet er at forhindre, at boligmanglen forværres ved at udleje lejligheder ikke til almindelige lejere, men til turister. (Dpa / tc)