Anonim

I slutningen af ​​sidste år lancerede IBM en strategisk omorientering af sin serverstrategi med oprettelsen af ​​den åbne udviklingsalliance OpenPower Foundation. For første gang leverede virksomheden strømplatformen til markedsdeltagere. Siden grundlæggelsen er medlemskabet af OpenPower Foundation vokset til 59. Med den åbne arkitektur af strømprocessorerne håber IBM på fordele på virksomhedsniveau i forhold til konkurrenten Intel, der er afhængig af x86 CPU-arkitektur. IBM tog det logiske skridt væk fra x86-arkitekturen i begyndelsen af ​​2014 med salget af x86-serverdivisionen til Lenovo.

Med de nye servere, der er baseret på den interne Power8-arkitektur, kan store mængder data til big data, cloud og mobile applikationer behandles meget hurtigt. Derudover forventes disse systemer at give op til 20 procent bedre værdi for pengene i forhold til traditionelle Intel Xeon V3 CPU-baserede systemer, sagde IBM.

 1. IBM Power System E870
 2. IBM Power System E880
 3. Elastisk lagringsserver IBM EXP3524
 4. IBM Power System S822L
 5. IBM Power System S824L
 6. IBM SDS med Elastic Storage Vision
 7. IBM Sonas v1.5.1
 8. IBM TS1150
 9. IBM TS7700 R3.2
 10. IBM V840
 11. IBM 840

De nye servere IBM Power S824L udfylder IBM med Power8-teknologi, som især skal være egnet til krævende big data-applikationer og baseret på OpenPower-stakken. Disse systemer inkluderer også Nvidias GPU-accelerationsteknologi for første gang. Dette kan påtage sig beregningsmæssigt intensive opgaver fra områder som bioinformatik, forsvar, molekylær dynamik eller i finansiering og accelerere ekstremt. For yderligere at forbedre ydelsen planlægger IBM Power Systems at bruge Nvidia NVLink-teknologi i fremtiden (2016). Dataene sendes ikke længere via PCI Express-grænsefladen, men Nvida GPU'erne kan derefter få direkte adgang til IBM Power CPU-hukommelsen.

spoods.de

Familien med energivirksomhedssystemer er også vokset med modellerne Power E870 og Power E880 . Udskalingsserverne fungerer med operativsystemerne AIX, IBM i eller Linux og er ifølge IBM især velegnede til brug i store virksomheder med missionskritiske krav. 8-socket-maskinerne kan stole på enten 32, 40 eller 48 CPU-kerner og kan administrere op til 1000 VM'er pr. System.

IBM Data Engine til NoSQL er designet til brug med NoSQL-datalagre. Systemets grundlæggende komponenter inkluderer Power System S822L-servere sammen med FlashSystem 840, Canonical's Ubuntu Linux-operativsystem og Redis Labs-software.

I BM- porteføljen er også I BM Data Engine for Analytics - Power Systems Edition. Denne analytiske løsning kombinerer Power8-udskalingsservere med IBMs Flash-baserede elastiske lagringsteknologi og platformcomputersoftware. Det er optimeret til big data og analytiske arbejdsbelastninger.

Derudover tilbyder IBM en række andre nye produkter og løsninger inden for opbevaring. Disse inkluderer IBM FlashSystem V840 med dobbeltmotorkomprimering og avanceret systemadministrationssoftware, forbedrede systemer fra IBM Storwize-familien (Storwize V7000 og Storwize V7000 Unified G2) eller IBM System Storage DS8870 v7.4. Andre nye udgivelser inkluderer IBM Cloud Manager med OpenStack v4.2, IBM Elastic Storage Server med Power8-teknologi, IBM Virtual Storage Center v5.2.3, IBM TS1150 og TS7700 R3.2- båndstationer og SONAS v1.5.1.

IBM tilbyder de nye kraftsystemer og løsninger i forskellige konfigurationer og med forskellige tjenester. Tilgængeligheden har dateret producenten til 31. oktober 2014. Priserne er endnu ikke faste. (Hal)