Anonim

Et Berlin-datterselskab, hvor teknologien til sikker kommunikation med SiMKo3 er udviklet, er faktisk lukket, bekræftede en talsmand for telekom onsdag. Men på samme tid skiftede udviklere til telekom. ”Det er en strukturændring, der ikke betyder, at vi ansætter produktet, ” sagde han. "Vi opretholder leveringsfunktionen til SiMKo 3."

Radiostationen NDR Info havde rapporteret onsdag med henvisning til lukningen af ​​det Berlin-selskab Trust2core, Telekom ønsker at stoppe produktionen af ​​SiMKo3-enheder. Deutsche Telekom sagde: "Som en del af samlingen af ​​alle sikkerhedsaktiviteter inden for koncernen integrerer vi nu know-how om Trust2core i cybersecurity-forretningsenheden." Samtidig fremmes udviklingen af ​​tilbud også for mellemstore og private kunder.

Ud over Telekom udstyrer det Düsseldorf-baserede firma Secusmart sammen med den canadiske smartphonegruppe Blackberry den føderale regering med sikre telefoner. Ifølge rapporter har Telekom hidtil frigivet omkring 600 enheder, Secusmart mere end 2500 smartphones. Secusmart købes i øjeblikket af Blackberry; I princippet har den føderale regering muligheden for at forbyde salg for risici for national sikkerhed. (Dpa / tc)

spoods.de