Anonim

Kemi er en open source-implementering af Content Management Interoperability Services (CMIS), en åben standard for OASIS. Alfresco's bidrag kaldes Chemistry Parts, der siges at forbinde Microsoft Sharepoint med stort set ethvert enterprise content management (ECM) system, inklusive Alfresco selv.

Udviklere kan bruge Kemi-dele til hurtigt og nemt at opbygge deres egne indholdsløsninger, der kan bygges på flere lagre og tilgængelige fra Sharepoint. Det hele er relativt let at konfigurere, fordi Kemidele er implementeret i HTML5 Javascript. Ifølge Alfresco kan dokumentbiblioteker, posteradministration, billedbehandling og processtyring alle integreres med Sharepoint, samtidig med at ECM-platforme skal skaleres og skales med høj overensstemmelse.

spoods.de

I Sharepoint-integration har Alfresco arbejdet med den amerikanske indholdsspecialist Armedia i Atlanta. Og resultatet siger, ifølge Florian Müller, vicepræsident for Apache Chemistry, "Apache Chemistry-projektet er stolt over at være de facto referenceimplementering af CMIS." Det er virkelig imponerende, hvordan denne ramme muliggør interoperabilitet mellem Sharepoint og andre CMIS-implementeringer.

Alan Pelz-Sharpe, en analytiker hos 451 Research, siger også, "De fleste mellemstore virksomheder bruger mere end et indholdsstyringssystem, og Sharepoint bruges også på en eller anden måde, så der er et klart behov for løsninger at ECM og Sharepoint sameksisterer og samarbejder. " For sådan sameksistens synes en open source- og open standard-tilgang en meget lovende tilgang.

CMIS blev standardiseret af OASIS 2010. Det blev oprettet i samarbejde med IBM, EMC, Microsoft, SAP, Open Text - som Alfresco netop har begravet patentkrigskløberen - og Alfresco og betragtes nu som "SQL for content management". CMIS definerer programmeringsgrænseflader (API'er), der kan søge, opdatere og organisere indhold i depoter såsom IBM Filenet, EMC Documentum, Sharepoint eller Alfresco.