Anonim

Det fremtidige virksomhedshovedkvarter i Microsoft Tyskland forventes at være afsluttet i midten af ​​2016. I designen af ​​de 26.000 kvadratmeter rapporteres det, at energieffektiv bygningsbrug og et moderne arbejdsmiljø for de 1900 ansatte er i fokus. Rumindretningen i den nye bygning i Walter-Gropius-Straße 1-3 i Parkstadt Schwabing vil derfor være optimalt rettet mod moderne og samarbejdsmæssigt arbejde: fordelt på syv etager åbne kontorverdener, tilbagetrækningsarealer og rummelige mødelokaler er skabt og med fleksible strukturer, udvekslingen mellem individuelle Medarbejdere (hvis de arbejder på hovedkontoret og ikke på hjemmekontoret eller på vejen) og hele teams - et vigtigt fundament for øget produktivitet, kreativitet og innovation.

Ifølge Microsoft overholder den nye bygning også de højeste standarder med hensyn til bæredygtighed. En effektiv bygningsteknologi, certificeret efter LEED Gold, vil føre til en varig reduktion i driftsomkostninger og miljøbeskyttelse. Allerede under byggeprocessen ville mindst 75 procent af byggepladsaffald blive genanvendt.

spoods.de

"Som en innovativ it-virksomhed er vi nødt til konstant at udvikle os og nogle gange endda grundlæggende ændre, " kommenterer Microsoft Tyskland-chef Christian Illek, der ser den fremtidige placering af München som en fordel inden for branding af arbejdsgivere: "Den nye placering øger synligheden for vores kunder og partnere og skaber et fremadrettet arbejdsmiljø for vores ansatte. "

Planlægning og implementering af den nye bygning er ansvaret for Argenta-gruppen af ​​virksomheder (som allerede havde erhvervet ejendommen i 1989) som udvikler af projektet og arkitektfirmaet GSP. Med lægningen af ​​grundstenen kun fem måneder efter byggestart er projektet planlagt. I sommeren 2015 skal skallen oprettes og derefter starte interiørarbejdet. Gennemførelsen af ​​bygningen og flytningen af ​​Microsoft-ansatte er planlagt til sommeren 2016.