Anonim

Også i implementeringen af ​​den nye service krænker UberTaxi Uber i vurderingen af ​​det kooperative taxa Tyskland mod gyldig lov. "Fordi Uber nedsatte taxakuponer med kuponkoder, " sagde Dieter Schlenker, formand for Taxi Tyskland. Uber har tilbudt 20 procent rabat på sin platform til at arrangere taxaturer i knap tre uger siden onsdag.

Uber skal dog også overholde de toldsatser, der er fastlagt af myndighederne i Berlin og Hamborg, argumenterede Schlenker. "Vi opfordrer myndighederne til at foretage revisioner og sikre, at Uber overholder retsstatsprincippet." Taxi Tyskland havde allerede handlet i retten mod de tidligere Uber-tjenester.

Tjenesten i det californiske selskab havde givet anledning til en ophedet debat de seneste uger om mobilitetskoncepter og beskyttelsen af ​​taxabranchen. Denne uge føjede Uber til sin smartphone-app UberTaxi-tjenesten, som oprindeligt er tilgængelig for taxachauffører i Berlin og Hamborg. Virksomheden ønsker at indgive en klage over forbud mod sine tilbud i Hamborg og Berlin. (Dpa / tc)

spoods.de