Anonim

Det vedrører først og fremmest de første net med det særligt hurtige VDSL-internet, der var indrettet i 53 byer, sagde den ansvarlige Telekom-manager Ingo Hofacker, dpa. Berørte var omkring 300.000 kunder. Den accelererede overgang har at gøre med introduktionen af ​​den nye Vectoring-teknologi til hurtigere internet.

Telekom forpligtede sig i kontrakter med større kunder til at gøre disse forbindelser tilgængelige ved udgangen af ​​2016. I denne henseende skal migrationsprocessen inklusive mulige afskedigelser nu starte, ellers kunne tiden 2016 ikke nås. Federal Network Agency understregede, at ændringen går tilbage til en iværksætterbeslutning fra Telekom. "Der er ingen lovgivningsmæssige krav til Telekom for at foretage en sådan overgang eller at gennemføre den inden for en bestemt periode, " sagde vicepræsident Wilhelm Eschweiler.

spoods.de

I IP-telefoni sendes opkald i form af datapakker via Internettet. Telefonen er tilsluttet direkte til internet routeren. Under visse omstændigheder kan omkostningerne til en ny router afholdes af kunderne. Men de nye takster er normalt billigere end de kontrakter, der blev indgået for et par år siden.

Telekom ønsker at ændre nettene i hele Tyskland over året 2018 på IP Telefonie. Der er i øjeblikket omkring 3, 5 millioner kunder, der ringer over internettet, med op til 60.000 om ugen. Problemer med IP-telefoni, der havde eksisteret i de seneste måneder, er nu løst. (Dpa / tc)