Anonim

Som et resultat af de igangværende sikkerhedsskandaler inden for rammerne af NSA-overvågningsbranchen, ønsker tyske virksomheder i stigende grad at bruge IT-løsninger 'made in Germany'. Mindst to tredjedele af de beslutningstagere, der deltog i den repræsentative PAC-undersøgelse "IT fremstillet i Tyskland - hvad vil tyske virksomheder ønsker at gøre", sagde det? Som en del af den fælles undersøgelse foretaget af PAC, NFON og LANCOM blev 120 IT-beslutningstagere i tyske virksomheder interviewet i juli og august 2014.

  1. Fra juli til august 2014 undersøgte PAC over 120 it-ledere i tyske virksomheder for et repræsentativt tværsnit af telefonsektoren (CATI).
  2. IT-løsninger "Made in Germany" mødes med konkret interesse fra to tredjedele af alle tyske virksomheder
  3. I store virksomheder er stigende sikkerhedskrav særlig relevante.
  4. Unified Communications-løsninger skal understøtte medarbejdernes stigende mobilitet.
  5. Retssikkerhed er på forkant med it-løsninger "Made in Germany".
  6. Ralf Koenzen, grundlægger og administrerende direktør for Lancom Systems: "Siden NSA-spionage blev kendt, er pålideligheden af ​​it-løsninger blevet et vigtigt udvælgelseskriterium."

Undersøgelsen viser, hvilke aspekter af "Made in Germany" -løsninger er vigtige for it-beslutningstagere. Ud over selvfølgelig spørgsmål som overholdelse af tyske retningslinjer for databeskyttelse (99 procent) og kontrakter i henhold til tysk lov (96 procent), er der fokus på udbydernes placering. Så det er vigtigt for 97 procent af de adspurgte, om datacentre er placeret i Tyskland. Derudover lægger 94 procent vægt på virksomhedens hovedkontor i Tyskland og ingen nær eller offshoring.

spoods.de

"Resultaterne af undersøgelsen viser, at it-beslutningstagere meget konsekvent trækker konkrete foranstaltninger fra NSA-affæren, " kommenterede Rainer Koppitz, administrerende direktør for NFON AG, et firma, der er specialiseret i skybaserede telekommunikationssystemer. Europæisk markedsleder inden for skybaserede telefonsystemer. Dette vises også af to andre aspekter, som tyske virksomheder lægger stor vægt på: 91 procent af de adspurgte fokuserer på tyske certificeringer eller kvalitetssegler. Derudover sørger 82 procent af beslutningstagerne for, at alle tjenester, der udbydes af udbyderen, finder sted i Tyskland. Ralf Koenzen, grundlægger og administrerende direktør af LANCOM, er derfor overbevist om, at "pålideligheden af ​​IT-løsninger for mange virksomheder, men især for politik og administration, er blevet et vigtigt udvælgelseskriterium siden opdagelsen af ​​NSA-spionage". Ligeledes står det brede felt Unified Communications (UC) over for stigende sikkerhedskrav. Nicole Dufft, PACs vicepræsident for digital virksomhed, sagde: "For halvdelen af ​​de undersøgte it-ledere er sikkerhed et vigtigt spørgsmål, når det kommer til skybaserede UC-løsninger, og at sikre, at de højeste sikkerhedsstandarder er altafgørende, især i store virksomheder vælge en kommunikationsløsning. "