Anonim

Meningerne fra kolleger og venner om det nye produkt fra Apple, der lanceres i 2015, kunne ikke være mere kontroversielle. Fra "Intet menneskeligt behov" til "Det vil sejre" er alle meninger repræsenteret. Med en let tendens til skepsis. Den fremtidige betydning af dette produkt eller produktkategorien "Smart Watch" generelt er vanskeligt at klassificere for forbrugere og virksomheder først.

For at besvare spørgsmålene ovenfor er det derfor nyttigt at isolere dig fra faktorer, der har en tendens til at være i rampelyset kort efter en produktpræsentation: design, batterilevetid og behovet for en app til at kommunikere din egen hjerteslag til partneren. Meget vigtigere er spørgsmålet om denne enheds rolle på vejen til digitalisering. Især når det kommer til digital reklame, shopping og betaling for produkter og tjenester. Faktum er, at den digitale økonomi ændrer økonomien dramatisk, og det er ofte forbrugerne, der driver virksomheder med nye behov og nye kommunikationsenheder. Kun virksomheder, der hurtigt tilpasser sig nye trends, kan konkurrere.

spoods.de

Apple Watch er en repræsentant for produktgruppen af ​​såkaldte "wearables" - lille computer, som du bærer på kroppen. Apple-kunder bærer computeren på håndleddet. Google Glass-brugere har deres computere på deres ansigter. Og begge enheder vil blive mere og mere populære i fremtiden, fordi der vil være en overflod af apps, der vil generere, tilfredsstille eller låse nye kundebehov. Apple har den nødvendige erfaring og markedsstørrelse for at gøre produktet vellykket på markedet. Derudover har virksomheden fra Cupertino med Apple Pay, iBeacons, iTunes og App Store den nødvendige infrastruktur, uden hvilken en sådan enhed ikke kan undvære. Sandsynligvis vil Apple Watch sejre på markedet, og vi vil også se version 2 og 3 af enheden.

En ting er også klart: Apple Watch er en anden grænseflade mellem kunde og virksomhed. Dette skal drives af virksomheden på den ene side med passende apps. På den anden side har virksomheden brug for digitale forretningsprocesser, der kan håndtere de nye produkter og tjenester, der er kortlagt gennem Apple Watch. Derudover er virksomheden nødt til at håndtere de enorme yderligere datastrømme produceret af Apple Watch og andre bærbare. Det er vigtigt at skabe en platform for en fleksibel, smidig og gennemsigtig design af deres egne processer og systemer, som understøtter deres konstante tilpasning. Derudover skal virksomheden være i stand til at analysere enorme mængder data i realtid og afgive individuelle tilbud til kunden. Med standard software i traditionel forstand vil virksomheder kæmpe for at modstå innovation og transformation pres.

Med disse overvejelser i tankerne, skal et udråbstegn faktisk placeres bag overskriften. Det nye Apple Watch vil være banebrydende inden for digitalisering! Ikke i dag og ikke i morgen. Men bestemt i den nærmeste fremtid. Potentialet findes, og Apple vil gøre sin del for at gøre Apple Watch til et gennembrud. Men andre virksomheder vil også deltage markant i succesen. Nye forretningsmodeller, tjenester og processer vil dukke op, og som et resultat af denne udvikling vil der være virksomheder, der falder ved vejen og dem, der drager fordel af det. Apple Watch vil være tilgængelig fra foråret 2015. Virksomheden har stadig tid nok til at positionere sig som en af ​​vinderne. (Bw)