Anonim

D! Conomy er ikke let at udtale. På en eller anden måde kan du som neutral observatør forbinde noget med det. Sandsynligvis "digital" og meget sikker "økonomi". Men hvad er udråbstegn for advarselssignal? Det vejledende tema for det kommende CeBIT (fra 16. til 20. marts 2015) er ikke rigtig klart. Når alt kommer til alt forventer man fra den største ITK-messe i verden, at den repræsenterer den digitale afgang til fremtiden, ledsagede ham forklarende og viser de tilsvarende udstillinger.

Men hvordan præsenterer du den digitale transformation med konsekvenser for virksomheder over hele verden såvel som for vores daglige liv? Hvordan forklares hvad potentielle sociale medier har for virksomheder - og hvilke risici lurer? Hvordan kan man argumentere for, at big data er i stand til at reducere forsikringspræmier - og derved skabe glaskunden? Hvordan påpeger du, at digitale teknologier har forvandlet helt nye finansieringsformer væk fra banklån og garantier - og arbejde? Samt vise, at millioner af job kunne blive truet af brug af kunstig intelligens - og hvorfor dette stadig ikke behøver at være dårligt?

Spørgsmål om spørgsmål. Og alle skal svare på CeBIT 2015. CeBIT-chef Oliver Frese forklarer i videoen, hvorfor netop den Hanoverianske begivenhed er ideel til at repræsentere denne digitale afgang til fremtiden.

spoods.de

Frese forklarer også, hvorfor Kina ikke længere kun er en leverandør af billige computertasker eller printkort. Kina, partnerlandet CeBIT 2015, har meget mere at tilbyde i disse dage. Virksomheder som Huawei, LTE eller Lenovo har i mellemtiden global betydning med innovative produkter. Hvad han kan forvente af Kina, hvad han forventer af Kina, siger Oliver Frese også i et videointerview.