Anonim

Som du ved, vil den kommende Apple Smartwatch være tilgængelig i tre forskellige variationer (uanset størrelse og armbånd). Den ædle luksusvariant fik navnet "Apple Watch Edition" doneret og ryktes at koste kun 1.200 dollars. I Apple Watch Edition vil der være en meget nyttig smykkeskrin med den, som også kan bruges som en lastboks på samme tid.

I løbet af keynote i sidste uge udpegede Apple kun Apple Watch-startprisen. Det starter ved 349 amerikanske dollars, hvilket ikke lyder så meget ved første øjekast. Dog burde det sandsynligvis være "bare" sportsversionen af ​​smartwatch, som ikke vides at være udstyret med det stabile safirglas.

spoods.de

Ifølge Techcrunch ser det ud til, at juvelerer nu synes, at Apple Watch Edition vil koste meget mere. Mange juvelerer mener, at kunderne skal betale omkring $ 1.200 for at navngive den gyldne udgave. I øvrigt vides det ikke, om Apples dyreste smartur skal fremstilles direkte af guld eller kun vil være guldbelagt. Vi kan være nysgerrige! Apple vil bestemt annoncere priserne, så snart tiden er inde. (Macwelt / mb)