Anonim

HP drager langsomt tilbage i markedet for fusioner og erhvervelser, skriver bloggen "Re / code", efter at det brændte sit kaldenavn for ulykken på 11 milliarder dollars i sin erhvervelse af Autonomy. Ifølge insidere siges prisen for Eucalyptus at have været under 100 millioner dollars. Uanset hvad er det mere en Acqhire-transaktion; Eucalyptus beskæftiger færre end 100 mennesker.

Når alt kommer til alt vil Eucalyptus CEO Marten Mickos nu være HPs senior vice president og chef for cloud-divisionen. Det sidste interimsinterval fra Martin Fink, efter at den tidligere chef Biri Singh HP var forladt sent sidst på året. Mickos rapporterer direkte til HP-chef Meg Whitman. Han er ikke fremmed for branchen, blandt andet fordi han var MySQLs administrerende direktør fra 2001 til Suns overtagelse i 2008 og sidder i Nokias bestyrelse. Tidligere har Mickos gentagne gange trukket offentligt mod OpenStack, rapporterer GigaOM, som netop er skyplatformen HP satser på.

spoods.de

Eucalyptus 'open source software gør det nemt at flytte arbejdsmængder mellem private, hybrid og offentlige skyer, såsom Amazon Web Services. Virksomheden havde samlet 55 millioner dollars i venturekapital i tre finansieringsrunder forud for dets overtagelse af HP.

 1. Ti private skyløsninger under test
  Følgende udbydere blev analyseret af Forrester mere detaljeret:
  - ASG-software
  - BMC-software
  - CA Technologies
  - Cisco Systems Citrix Systems
  - Eucalyptus-systemer
  - Hewlett-Packard (HP)
  - IBM
  - Microsoft
  - VMware
 2. Resultaterne vises hurtigt
  Til evalueringen måtte udbydere og deres løsninger gennem forskellige testprocesser. Producenterne var blandt andet nødt til at fremsætte repræsentationer og demonstrere ydeevnen for deres produkter. Der var i alt 61 evalueringskriterier (såsom styringsfunktioner, sikkerhed, produktplan, hostingmuligheder og kundebase).
 3. ASG understreger portalideen
  CloudFactory fra ASG, der i øvrigt går tilbage til overtagelsen af ​​den tyske skystart, Visionapp, er primært rettet mod at oprette servicekataloger og portaler. Dette er ikke nok til omfattende private skyinstallationer, kritiserer Forrester.
 4. Citrix garanterer hurtig levering
  Citrix-løsningerne er baseret på Apache CloudStack. Citrix scorer point i kategorierne Standardprofiler, Directory-tjenester, omkostninger og referencekunder. Udbyderen viser blandt andet svagheder, når hybride skymiljøer ønskes.
 5. CA slukker admins
  CA Automation Suite for Clouds giver meget god kontrol og sofistikerede muligheder for at designe roller, godkendelses- og godkendelsesprocesser og rapportering. Men det kobles lidt, når hybridinstallationer skal betjenes. Selv de fabriksformulerede roller, sikkerhedsfunktioner og overvågningsværktøjer kan implementeres bedre
 6. Eukalyptus binder sig til Amazon
  Open-source IaaS-produktet Eucalyptus fokuserer på brug inden for Amazon Web Services (AWS). Hvis du kan lide AWS, er du i gode hænder med Eucalyptus.
 7. VMware: Omfattende med få svagheder
  VCloud Suite er et værktøj med et funktionelt spektrum, der er uden sidestykke. Svagheder blev kun opdaget af eksaminatoren. Disse inkluderer virksomhedsdrevne styringsværktøjer og kontrolfunktioner.
 8. Microsoft er åben
  Microsoft opretholder en meget omfattende cloud-portefølje og forfølger en moden strategi, roser Forrester-eksperterne.
  Forrester distribuerede bonuspoint for blandt andet kontrakter, omkostninger, automatiseringsmuligheder og hybrid cloud-muligheder. Der var fradrag for integration af styringsværktøjer og API-kompatibilitet.
 9. Overbevisende Cisco-strategi
  Styrkerne i den private skyportefølje inkluderer rollebaseret adgang, kontrolfunktioner og automatisering. Svagheder bemærkes af eksaminatorerne inden for skabelondesign, netværkssupport og servicetider.
  Samlet set vurderede Ciscos strategi og portefølje særlig godt.