Anonim

Microsoft planlægger at frigive denne beta senere i denne måned eller begyndelsen af ​​oktober. "Computerbase" og "Winfuture" har nu sendt omkring 20 skærmbilleder for at komme fra en helt ny bygning (9834) til nære Microsoft-partnere.

På den ene side kan du se den nye startmenu med programindgange og fliser som på den moderne startskærm. I proceslinjen er der ved siden af ​​startknappen også nye ikoner til søgning og (åbenbart) adgang til de virtuelle desktops. Derudover har Microsoft moderniseret ikonet til Windows Stifinder og, ligesom nogle andre UI-elementer, gjorde det også "fladere".

spoods.de

Desuden kan du på skærmbillederne se vinduer af moderne apps. De flyder på nogle af skærmbillederne i windows på skrivebordet, kommandoer til søgning, deling, afspilning og indstillinger kan findes i kontekstmenuer. Sidst, men ikke mindst, kan du genkende en slags underretningscenter, der kan fås adgang til fra systembakken. Om de lækkede skærmbilleder er autentiske og funktionerne i den tekniske forhåndsvisning, skal snart vise sig.