Anonim

Primetime Digital Rights Management (DRM) er nu tilgængelig i en række apps på netværksenheder, herunder set-top-bokse og HTML5 på populære webbrowsere. Derudover sagde Adobe, at det var den første DRM-leverandør, der samarbejdede med Intel, Broadcom og AMD til at udvikle hardwarebaseret DRM til "super" premium HD- og 4K-indhold på tablets, smartphones og desktops.

Adobe siger, at det giver indholdsudbydere mulighed for at beskytte deres premiumvideoer, uanset hvilken browser eller operativsystem de bruger. Primetime understøtter kommende HTML5-standarder og inkluderer passende krypterede medieudvidelser og mediekildeudvidelser til browsere som Mozilla Firefox. Mere end 100 vigtige indholdsudbydere over hele verden beskytter deres indhold med Adobe-løsningen, herunder BBC Broadcasting, Comcast, HBO, Hulu, M6 Frankrig, NBC, Time Warner, Turner Broadcasting, Walmart (Vudu), Yahoo, Youku, Tudou og New Netflix.

spoods.de

Primetime DRM er også en kernekomponent i Reference Design Kit (RDK) til online-tv med betalings-tv. RDK er en forintegreret softwarepakke, der giver en ramme for betjening af set-top-bokse, gateways og andre enheder.

Primetime integrerer tæt Adobe-løsninger til videoudgivelse, afspiller, DRM, reklame og analyse. Komponenterne kan distribueres individuelt for at imødekomme specifikke infrastrukturbehov samt en ende-til-ende ende til ende-løsning for hele sendingen til IP-arbejdsgangen. Udsendere og betalings-tv-udbydere, der bruger Primetime, inkluderer NBC Sports, Comcast, Turner Broadcasting, Time Warner, Yahoo Japan, M6 Frankrig, Shaw Media, Bell Media, Rodgers og Tennis Channel.