Anonim

Især bør virksomheder fra stærkt regulerede brancher - såsom sundhedssektoren eller det lovgivningsmæssige miljø - være i stand til at opfylde deres høje standarder for sikkerhed og overholdelse og være i stand til at bevise dette for tredjepart. TXT-sikkerheds- og overvågningsværktøjer leveres på ellers softwarefrie (bare metal) sky-servere. Ifølge Marc Jones, chefingeniør for IBM-datterselskabet, bør der oprettes en "tillidskæde" fra SoftLayer-serverne til kundens egne revisions- og compliance-revisionsprocesser. Manipulation af tredjepart eller midt-mellem-angreb kunne således bekæmpes effektivt.

Integreret i Xeon E5-processorer 2600 V2, 1200 V3 og 4600, verificerer teknologien de forskellige komponenter på en server - fra firmwaren gennem operativsystemet til virtualiseringssoftwaren. Dette kan udelukkes, at trafikken er manipuleret, eller at tredjepart opfanger data mellem skydatacenteret og deres eget firma.

TXT tillader også, at servere kan placeres nøjagtigt. Kunder kan derfor sikre sig, at skycomputeren er, hvor SoftLayer hævder det. Dette er vigtigt, fordi nogle myndigheder og institutioner er nødt til at være sikre på, at sky-serverne er inden for omfanget af deres egne love. Ligeledes kan for eksempel tyske brugere forstå, om data har passeret de europæiske eller tyske grænser.