Anonim

Apple ønsker efter hackerangrebet, der har vasket dusinvis af nøgne billeder af berømtheder på Internettet, at forbedre sikkerhedsforanstaltningerne. Dette er for at informere brugerne via e-mail og meddelelser, når nogen forsøger at ændre deres adgangskode, eller at downloade data fra lagringstjenesten iCloud til en ny enhed. Dette annoncerede CEO Tim Cook fredag ​​i "Wall Street Journal".

Cook understregede samtidig, at der i angrebet ikke blev stjålet adgangskoder direkte fra Apple-systemerne. Hackerne ville have adgang til deres profiler snarere få de rigtige svar på typiske sikkerhedsproblemer eller adgangskoder med falske e-mails trykket.

spoods.de

Angriberen havde stjålet private billeder af blandt andet skuespillerinden Jennifer Lawrence og modellen Kate Upton og lagt ud på Internettet.

Beskyttelsen af ​​profiler på Internettet ved hjælp af yderligere sikkerhedsspørgsmål, for eksempel efter den første lærer eller favoritfarven, er især usikker i tilfælde af berømtheder, fordi sådanne oplysninger lettere kan findes. I de mørke hjørner af Internettet er der et antal hackere, der udnytter adgangskodebeskyttelsen og trænger ind i skylagring.

 1. Fra Apple I til iPad
  Mac, iPod, iPhone, iPad - Apple har transformeret hele markeder med sine innovationer og er i dag den mest værdifulde virksomhed i verden. Gennem sin historie har den Steve Jobs-dominerede producent imidlertid undertiden været løs. Engang var selv Microsoft Rescuer i problemer.
 2. 2016 - Macbook Pro med touchbar
  I oktober 2016 viser Apple den nyeste generation af Macbook Pro. Dette er endnu tyndere, lettere og mere kraftfuldt end sin forgænger og har en speciel (valgfri) delikatesse om bord: en berøringslinje i stedet for funktionstasterne. Dette er for at sikre en mere intuitiv og hurtigere betjening.
 3. 2016 - Se serie 2
  Også i september 2016 viser Apple den anden generation af sin smartwatch for første gang. Det er nu vandtæt til 50 meter, har GPS om bord og tilbyder et lysere display. En keramisk model beriger nu modelområdet.
 4. 2016 - iPhone 7 og 7 Plus
  Traditionelt introducerer Apple den nye iPhone-generation i september 2016. IPhone 7 fås som forgængeren i en større plus-version. Nyt er blandt andet det malede hovedtelefonstik. Selv under iPhone-hætten er forbedret, forbliver designet dog det samme.
 5. 2016 - iPad Pro 9, 7 "
  Apples intention med den nye iPad Pro er tilsyneladende at genoplive efterspørgslen i det for nylig sovende tablet-område. Virksomheden bruger den klassiske 9, 7-tommer formfaktor og kombinerer den med de avancerede funktioner i den introducerede efterår 2015 forretningsapparat iPad Pro. Efterfølgeren til iPad Air 2 har nu en ny retina-skærm med True Tone-teknologi, en usædvanlig hurtig A9X-chip, et 12-megapixel iSight-kamera, et 5-megapixel FaceTime HD-kamera, hurtigere Wi-Fi og understøtter Apple blyant og smart tastatur. Med 689 euro til 32 GB-modellen er indgangsbarrieren også lidt lavere end 12, 9-tommer versionen. Det er imidlertid tvivlsomt, at den lille iPad Pro, som Phil Schiller hævder, "den ultimative opgradering til eksisterende iPad-brugere og erstatningsenhed til pc-brugere".
 6. 2016 - iPhone SE
  IPhone SE (Special Edition) er stort set en iPhone 5S med teknologien fra en iPhone 6s. Den 4-tommer enhed er udstyret med 64-bit A9-chip fra iPhone 6s og iPhone 6s Plus, der lover højere hastigheder, længere batterilevetid og hurtigere Wi-Fi. Derudover har iPhone SE også et 12-megapixel iSight-kamera, der understøtter levende fotos og videoer i 4K, samt Touch ID med Apple Pay.
 7. 2015 - iPad Pro
  Samtidig introducerer Apple også iPad Pro. Med det største medlem af iPad-familien (12, 9 tommer) ønsker Apple at appellere til især professionelle brugere. Derfor inkluderer tilbehørsprogrammet til iPad Pro ikke kun en pennen - Apple Pencil - men også et dockbart tastatur kaldet Smart Keyboard.
 8. 2015 - iPhone 6S og 6S Plus
  Den 9. september 2015 introducerer Apple den ottende generation af iPhone. Siden den 25. september er begge smartphones også tilgængelige på det tyske marked. Med hensyn til størrelse og vægt adskiller iPhone 6S og 6S Plus kun lidt fra deres forgængere uden S-tilføjelse. Med hensyn til teknologi lægger Apple sig imidlertid væsentligt ned: berøringsskærmene har en højere opløsning, det nye A8-chipset er ifølge Apple 25 procent fixer end sin forgænger i iPhone 6, mens det er omkring 50 procent effektivt.
 9. 2015 - Apple Watch
  Siden 24. april 2015 er der Apples Smartwatch. I modsætning til konkurrencen stoler ikke Apple på berøringsskærmen alene, men bruger også en drejeknap, også kendt som en krone, da den bruges til montering af mekaniske ure. Priserne på uret starter ved 399 euro.
 10. 2014 - Apple iMac med Retina 5K-skærm
  Med den nye iMac 27 tommer med Retina 5K-skærm skruede Apple skærmens opløsning stærkt opad. Ved 5120 x 2880 pixels giver displayet syv gange antallet af pixels sammenlignet med Full HD.
 11. 2014 - Apple iPad Air 2
  Den nye tablet er ikke kun blevet tyndere og mere kraftfuld, nu er der også Touch ID og en gylden version.
 12. 2013 - iPad Air
  Den femte generation af iPad med 9, 7-tommer skærm er blevet meget slankere og lettere - det er derfor, tilføjelsen "Air".
 13. 2013 - iPhone 5C
  Den længe ventede "billige iPhone" er da ikke rigtig billig. I princippet har Apple taget iPhone 5 og pakket igen i farverige plastikhuse.
 14. 2013 - iPhone 5S
  Apple har markant udboret teknologien til iPhone 5S. Så der er A7 den første 64-bit processor på iPhone. Og med TouchID er der en fingeraftryksscanner, der gør det muligt for iPhone let at låse op.
 15. 2012 - iPad mini
  IPhone 5 tilbyder i sammenligning med sin forgænger en større skærm og den trådløse teknologi LTE. Med operativsystemet iOS 6 erstattede Apple de tidligere permanent installerede Google maps med sin egen korttjeneste. Men dette var mange steder mindre detaljerede og undertiden også mangelfulde - det kom med kritik fra skuffede brugere. Appels CEO Tim Cook undskyldte i et åbent brev og afskedigede den ansvarlige manager Scott Forstall.
 16. 2011 - Tim Cook, den nye iChef
  Efterfølgerne af den nye administrerende direktør Tim Cook (billedet) skal nu vise, at de kan fortsætte Apple's ekstraordinære succeshistorie.
 17. 2011 - Steve Jobs dør
  En af de tristeste dage i Apple's historie: Steve Jobs dør den 5. oktober 2011 i Palo Alto, Californien som et resultat af hans langvarige kræft. Steve Jobs død tager ikke iPhone-producenten ikke kun sin mangeårige chef og grundlægger, men også en visionær teknologi og kompromisløs perfektionist. Steve Jobs var Apple, Apple var Steve Jobs.
 18. 2010 - iPad
  Steve Jobs præsenterer i januar 2010 tabletcomputeren iPad. Denne enhed viser sig også at være en fuldstændig succes.
 19. 2008 - MacBook Air
  I 2008 supplerer Apple sin produktlinje med MacBook Air, den letteste og tyndeste Mac-notebook. Det fortsætter med at indstille designstandarder til i dag; den nye enhedskategori af ultrabooks er et svar på det.
 20. 2007 - iPhone
  I 2007 annoncerede Steve Jobs en internetbaseret mobiltelefon, iPhone, ud over den nye iPod touch. IPhone skal ændre hele mobilmarkedet, det bliver prototypen for alle moderne touchscreen-smartphones og Cash Cow til Apple. I begyndelsen af ​​2012 vil iPhone bidrage med cirka 50 procent af koncernens omsætning.
 21. 2001 - den første Apple Store
  I 2001 åbnede Apple også sin første detailbutik (her Apple Store i Hamborg). Med Apple Store adresserer virksomheden direkte forbrugere.
 22. 2000 - Mac OS X
  Det nye operativsystem Mac OS X, baseret på NeXTStep-softwaren, viser sig at være grundlaget for yderligere succes (her et kassebillede af Mac OS X 10.5 Leopard). Det er baseret på Unix og den nye brugergrænseflade Aqua. Mac OS X vil fortsat blive revideret i de følgende år og har nu nået version 10.8 (Mountain Lion); Mobilsystemet iOS til iPhone, iPod touch og iPad er baseret på det.
 23. 1997 - Steve Jobs vender tilbage
  Overraskende overtager Apple i december 1996 grundlagt af Steve Jobs-firmaet NeXT for omkring 430 millioner dollars. Operativsystemet NeXTStep skal være grundlaget for den efterfølgende generation af Apple-operativsystemet (Mac OS X). Mere vigtigt var, at Steve Jobs var tilbage. I september 1997 overtager Jobs styret igen og indleder vendingen.
 24. 1986 - Pixar & NeXT
  Med pengene fra salget af Apple-aktierne købte Steve Jobs i 1986 Starwars-skaberen George Lucas for ti millioner amerikanske dollars fra sin computergrafikafdeling, der er befriet fra Lucasfilm. Virksomheden omdøbes senere til Pixar og opnår verdensomspændende succes med film som Toy Story eller Cars. Samtidig grundlagde Jobs computerselskabet NeXT.
 25. 1984 - Apple Macintosh
  I 1984 kommer Apple Macintosh på markedet, en milepæl i den personlige computers historie. Aldrig før har en computer været så nem at bruge. Og med $ 2.495 er den første Mac ikke et tilbud, men betydeligt billigere end Apple Lisa.
 26. 1983 - Apple Lisa
  Modellen Lisa (billedet Lisa II) 1983 er den første kommercielle computer fra Apple med grafiske ikoner, menuer og vinduer. Men forretningsmæssig succes mangler. Prisen på næsten 10.000 $ er alt for høj til at følge med på den billigste IBM PC.
 27. 1979 - Xerox
  I 1979 erhvervede Xerox allerede inden den aktuelle børsnotering af Apple-aktier for svarende til en million dollars. Til dette job i det legendariske forskningscenter kan Xerox PARC Jobs inspicere det hemmelige projekt Alto, en computer med en grafisk brugergrænseflade og mus. Dette vil være baseret på designprincippet for Apple-computere i fremtiden.
 28. 1977 - Apple II
  I 1977 introducerede Apple Computer Apple II. Det koster $ 1.298, accepterer en tv-skærm og er den første fulde personlige computer. Apple II er designet som et åbent system og har otte gratis slots til brugerdefinerede udvidelser. Modellen er ved at blive en blockbuster, ikke mindst gennem programmet VisiCalc, det første regneark til en mikrocomputer.
 29. Apple-logoet
  Ron Wayne, den tredje Apple-grundlægger, designer det første Apple-logo, der viser Sir Isaac Newton under et æbletræ. Tegningen i stil med en barok gravering henviser til opdagelsen af ​​tyngdekraften ved hjælp af et æble. Imidlertid kasseres designet hurtigt og erstattes med det berømte regnfarve-logo.
 30. Det endelige Apple-logo
  Apple's i dag kendte logo med det bidte æble. Det går sandsynligvis tilbage til en reklame for det første produkt, Apple I, firmaet med sloganet "Byte til et Apple", der blev annonceret.
 31. 1976 - Grundlæggelse af Apple Computer
  Sammen med Steve Wozniak og Ronald Wayne grundlagde Steve Jobs den 1. april 1976 Apple Computer. Frøkapital er provenuet fra Steve Jobs VW Bulli ($ 1.500) og Steve Wozniaks lommeregner ($ 250).

Cook indrømmede, at Apple bedre havde informeret sine brugere om risici. "Jeg tror, ​​det er vores ansvar at genopfylde." Gruppen vil også aktivt foreslå den såkaldte tofaktorautentisering, ud over adgangskoden til det første login på en enhed og en skiftende numerisk kode skal indtastes. I mange tilfælde ville denne procedure have forhindret hackere i at få adgang til berømthedskonti.

Ifølge medierapporter agter Apple at indføre et iPhone-betalingssystem i den nærmeste fremtid og er derfor især afhængig af brugernes tillid. (Dpa / tc)