Anonim

Nu har den amerikanske producent annonceret de videreudviklede QuietComfort 25 akustiske støjdæmpende hovedtelefoner, som vil erstatte modellen QC 15, som har været tilgængelig siden 2009, fra midten af ​​måneden. Ifølge producenten er designet af QC-25-hovedtelefoner blevet fuldstændigt redesignet og tilbyder ifølge en erklæring en endnu bedre kombination af støjreduktion og lyd i topkvalitet med meget godt udseende og større portabilitet.

"Vi har forbedret næsten ethvert aspekt, " lover Sean Garrett, vicepræsident for Bose Noise Reduction Technology Group, "lige fra mere effektiv støjreduktion og naturtro lyd til et nyt, responsivt design og en ny foldemekanisme for ørepropper for at holde dig i gang mindre. "

spoods.de

Lyd-mod-støjsignalet beregnes af den eksklusivt udviklede Digial-chip i QC 25 inden for et millisekund ifølge Bose. Sammenlignet med andre hovedtelefoner med aktiv støjreduktion er støjgulvet meget lavt, og med et enkelt AAA-batteri er støjdæmpende hovedtelefoner fuldt funktionsdygtige i op til 35 timer.

Boses første QuietComfort-hovedtelefoner ramte markedet i 2000; Grundforskningen Amar Bose havde imidlertid været i drift i 22 år tidligere. Bose har siden haft flere patenter i dette område og har for nylig sagsøgt Apples Beats for krænkelse.

QuietComfort 25-hovedtelefoner fås i sort eller hvid, hver med blå accenter. Producentens anbefalede salgspris er knap 300 euro.