Anonim

Banker var lige så forsikring og den offentlige sektor for de brancher, hvor andelen af ​​software udviklet af virksomheden selv traditionelt er meget høj, sagde Thomsen onsdag aften i Frankfurt. Markedet for denne ikke-standard software på verdensplan er syv gange så stort som for standardprogrammer, som det sælges af SAP.

Den finansielle sektor og den offentlige sektor har for nylig haft den mindste andel af SAP's årlige omsætning på omkring 17 milliarder euro blandt alle brancher. I 2013 udgjorde SAP omkring ti procent af sine indtægter med finansielle tjenesteudbydere, lige så stor andelen af ​​offentlige myndigheder og offentlige myndigheder.

Samtidig står især bankerne overfor udfordringen med at skulle gemme flere data på grund af voksende myndighedskrav og det dertil knyttede behov for information. SAP ser mange nye muligheder på dette tidspunkt ifølge Thomsen. Problemet kan løses af SAP med sin nye højtydende database Hana. I Tyskland udvikler SAP "Magellan" -projektet med Deutsche Bank. Bag det ligger en platform, gennem hvilken transaktioner til private og erhvervskunder håndteres. (Dpa / tc)

spoods.de