Anonim

Den nye Firefox 32 tilbyder frem for alt forbedringer i sikkerhed. Den nye passwordadministrator er krydret og giver nu brugerne oplysninger om, hvornår en adgangskode sidst blev brugt og opkaldt. Adgangskodehåndtereren kan fås som normalt via indstillingerne i fanen "Sikkerhed" og der efter et klik på "Gemte adgangskoder".

Firefox 32 scanner automatisk downloads for malware gennem Google Application Reputation Database. Hvis det findes, advarer Firefox straks og nægter at påberåbe sig den pågældende fil. Denne malware-beskyttelse kan kun deaktiveres manuelt i indstillingerne. De tilsvarende to nye poster kan findes i fanen "Sikkerhed" og er mærket "Bloker websted, hvis det er blevet rapporteret som angribende" og "Bloker websted, hvis det er rapporteret som svigagtig". De tilsvarende kontrolmærker skal kun fjernes i ekstreme undtagelsestilfælde og derefter straks lægges tilbage. Ellers beskytter browsing gennem Firefox ikke dig via dens funktion til sikker browsing.

spoods.de

Firefox 32 understøtter også understøttelse af sikkerhedsfunktionen til fastgørelse af offentlig nøgle. Denne funktion bekræfter, at den kommer fra en betroet udgiver, når du besøger et sikkerhedsaktiveret websted. Webstedsoperatørerne kan også bruge offentlig nøglefinding til at indstille certificeringsmyndigheder, hvorfra de modtager certifikaterne. Hvis certifikatet kommer fra en anden certificeringsmyndighed, når webstedet kaldes, blokeres webstedet. På denne måde kan man-i-midten-angreb forhindres.

Derudover er der en række andre mindre forbedringer i Firefox 32. Kontekstmenuen vises nu i en ny form. Øverst vises kun pilene til frem og tilbage her. Ligeledes et ikon for at opdatere webstedet og indsætte favoritter. På denne måde er det nu muligt hurtigt at tilføje nye websteder til favoritter ved hjælp af musen og genvejsmenuen. Hurtigere er bare tastaturgenvejen Ctrl + D.

Integrationen af ​​generationsaffaldssamleren er også nævnt i frigørelsesnotaterne, hvilket skulle muliggøre hurtigere udførelse af Javascript-kode. I søgefunktionen på siden (Ctrl + F) vises antallet af fundne kampe også efter indtastning af en søgeterm. En funktion, som Google Chrome har leveret i lang tid og er meget praktisk. (PC World)