Anonim

"Uber vil fortsætte sin virksomhed i hele Tyskland og vil fortsat tilbyde mulighederne 'UberPop' og 'UberBlack' via Uber-appen, " sagde San Francisco-selskabet tirsdag. Den regionale domstol i Frankfurt am Main afsagde et påbud i en presserende procedure. Følgelig truer operatørerne med en bøde på 250.000 euro pr. Formidlet rejse eller alternativt lovpligtig tilbageholdelse.

"Det har aldrig været en god ide at begrænse folks valg, " sagde Uber i en nylig erklæring. Tjenesten står for innovation og konkurrence. "Fremskridt kan ikke nedsættes." Påbudet blev udstedt "forkert". Uber ønsker at appellere afgørelsen og udtømme alle retsmidler.

spoods.de

Taxaen Tyskland eG blev anlagt for retten mod Uber. Frem for alt kritiserer andelsselskabet Uber for at have bragt passagerer sammen med private chauffører, som ikke har tilladelse til at transportere passagerer, og som ikke opfylder de sædvanlige krav i taxabranchen. "Indbetalt uden investering og uden ansvar, " kritiserede Dieter Schlenker, formand for andelslaget. (Dpa / tc)