Anonim

Chat via WhatsApp eller Viber bliver stadig mere populært i Tyskland. Dette gælder især for unge kvinder mellem 14 og 29 år, der tilbringer næsten dobbelt så meget tid som deres mandlige kolleger. Dette er et af resultaterne af en repræsentativ undersøgelse af 1501 personer, der er foretaget af forskningsinstituttet Forsa på vegne af ProSiebenSat.1-markedsføringsselskabet SevenOne Media.

Yngre kvinder bruger 145 minutter på at chatte på messetjenester, ifølge undersøgelsen "Media Activity Guide", der blev offentliggjort mandag. For mænd i denne aldersgruppe er det kun 80 minutter. I sociale netværk boltrer de to køn i disse aldersgrupper 36 minutter (kvinder) og 32 minutter (mænd). Unge kvinder taler også mere: 45 minutter - 13 minutter mere end deres mandlige kammerater.

Det klassiske fjernsyn er dog i sammenligningen af ​​alle mediebrugstyper, der ikke falder fra piedestallen. Den daglige levetid forbliver høj på 259 minutter for alle tyskere over 14 år. De yngre mellem 14 og 49 år er begrænset til 205 minutter. Radiobrug er den samme for begge aldersgrupper med ca. 129 minutter.

spoods.de

Ifølge undersøgelsen tager netværkets indhold knap 86 minutter for mennesker over 14 år - de yngre har allerede 135 minutter. Den såkaldte infrastrukturelle brug af netværket, som inkluderer bank- og messetjenester, viser henholdsvis 58 og 87 minutter for alle 14 og over 14 år.

At se tv foregår normalt på en klassisk, analog måde. 80 procent af de adspurgte sagde, at de så tv i går, 72 procent af tv-apparatet, seks procent på den traditionelle måde og på digitale enheder og tre procent udelukkende på deres smartphones eller tablets. Den største andel af brugere, der kun ser tv på mobil, er 13 procent blandt 20- til 29-årige. Laptop eller smartphone bruges for det meste som "anden skærme" - 65 procent angiver hver disse enheder, pc'en (29 procent) halter bagefter.

Mediebrugen er selvfølgelig flersporet. Hvis du ser tv, bruger 30 procent Internettet "ofte" forresten. Kun husholdningsaktiviteter har en lignende placering. 14 procent foretager telefonopkald, ti procent tager sig af trykte produkter. De, der sidder ved tv'et og arbejder på nettet i parallelchat for det meste: 26 procent sagde, at de gør dette "ofte". 13 procent skriver e-mails, online shopping eller auktioner spiller en mindre rolle på fem og tre procent. (Dpa / tc)