Anonim

Flere kvindelige amerikanske stjerner har igen været ofre for et mistænkt hackerangreb. En fremmed postede snesevis af nøgenbilleder søndag, inklusive Oscar-vinderen Jennifer Lawrence (24). "Dette er en grusom invasion af privatlivets fred, " skrev en talsmand for "hyldest-af-panem" -stjernen i en erklæring frigivet af medierne. "Vi har tændt for myndighederne og vil retsforfølge enhver, der sender de stjålne billeder af Jennifer Lawrence."

For to år siden blev en hacker dømt til ti års fængsel efter flere cyberangreb på amerikanske stjerner. Florida-mannen havde spioneret mere end 50 ofre i næsten et år, inklusive Scarlett Johansson, Mila Kunis og Christina Aguilera. Han hacket deres konti, adgang til private fotos og oplysninger og distribuerede dem på Internettet. Så nøgenbilleder af Johansson dukkede op på nettet. Skuespillerinden havde selv taget billederne derhjemme foran et spejl med et mobiltelefonkamera.

De fotos, der er frigivet nu, ser også ud til at være taget for det meste af smartphones. Skuespillerinde Mary Elizabeth Winstead (29, "Die Hard 4.0"), også et offer for det påståede hackerangreb, twitrede, "Jeg har slettet billederne for længe siden - det må have været en frygtelig masse arbejde." Hun tog billederne med sin mand.

Disse kaldes nøgenheder af mig er FAKE mennesker. Lad mig nippe dette i knoppen lige nu. * ordspill beregnet *

- Victoria Justice (@VictoriaJustice) 31. august 2014

Andre berømtheder benægter, at optagelserne er ægte. "Disse såkaldte nøgenbilleder af mig er en falsk, " tweetede Victoria Justice (21), der blev kendt gennem ungdomsserien "Zoey 101".

Hvordan den ukendte, der vises i netværket på webstedet "4chan", er kommet til billederne, er ikke hidtil uden tvivl klart. Hackere formår at få adgang til udenlandske konti igen og igen. De udnytter sikkerhedssårbarheder i tjenesterne eller bringer berømthederne med falske websteder eller narrede sikkerhedsanmodninger for at afsløre deres adgangsdata. (Dpa / tc)