Anonim

Google fungerer ligesom online-forhandleren Amazon ved levering af varer fra luften ved hjælp af droner. De små fly er allerede testet i Australien, afslørede Internet Group blandt andet i "Berliner Zeitung" på fredag. For eksempel kunne dronerne fremskynde levering i vanskeligt tilgængelige områder eller i overbelastede byområder, sagde lederen af ​​forskningslaboratoriet Google X, Astro Teller.

"Det langsigtede mål er at være i stand til at bringe næsten alt til næsten enhver person inden for et minut eller to, " citerede "Berliner Zeitung" Teller. Google har arbejdet med projektet i cirka to år.

Google frigav en video af testflyvningerne. Dronerne i Googles Project Wing ligner små flyvemaskiner med fire propeller. De er cirka 1, 5 meter brede og 80 tommer høje. Dronerne befinder sig på jorden på akterenden, starter lodret og går derefter i vandret flyvning. Når de leverer lasten, lander de ikke, men lader dem falde ned på et reb. Dette er blandt andet beregnet til sikkerhed, forklarede projektleder Nick Roy på det amerikanske websted "The Atlantic". Kunder havde en tendens til at gribe pakken, selvom de vidste, at dronernes rotorer var farlige. Det blev også forsøgt at tabe lasten med små faldskærme - men det var for unøjagtigt.

Dronerne skal automatisk flyve til deres destination i højder fra ca. 40 til 60 meter. For Googles korttjenester og placeringsdata for smartphones kan være nyttige med Googles Android-system, sagde Teller fra "Berliner Zeitung". For at kunne levere varer vil det handle om afgørende afgørelse om, hvor personen befinder sig. "Google har en masse data, der kan hjælpe med at løse dette problem."

I mellemtiden har Project Wing allerede snesevis af involverede medarbejdere, rapporteret "The Atlantic". Australien blev valgt, fordi det har løsere regler for droneflyvninger end andre lande. Testene omfattede mindre genstande såsom hundesnacks. Google udvikler også store droner, der vil forblive i luften i lang tid og give fjernstyrede områder internetforbindelse.

Prototyperne, som Amazon præsenterede sidste år, flyver ligesom amatørdroner med flere rotorer og lander for at udlevere varerne. I henhold til tidligere oplysninger kan du transportere ca. 2, 5 kg fragt. Amazons idé er at levere varer inden for 30 minutter. De amerikanske myndigheder tillader endnu ikke kommerciel drone-operation. Tests er kun mulige i afgrænsede områder.

Frem for alt tester Google leveringstjenesten Google Shopping Express i Silicon Valley, der indtil videre leverer varer hovedsageligt i bil. (Dpa / tc)