Anonim

Og gennem standardsoftwaren "Dynamics AX" fra Microsoft, suppleret med et specielt "Fashion" -modul fra Microsoft-partner Circon, som også understøtter introduktionen. Det hele er vært, ifølge en meddelelse i en privat sky på et anbefalet Microsoft-datacenter. Med moderniseringen har Görtz til hensigt at opnå en tilpasning af sit merchandise management system såvel som systemsiden integration af funktioner og processer for filialerne (Hamborg har ca. 170 med ca. 3100 ansatte).

Introduktionen er lige begyndt; Fra 1. januar 2016 antages, at hele systemet skal være levende og produktivt. For det første vil hovedkontoret i Hamborg og centrallageret i Norderstedt være udstyret med omkring 150 arbejdsstationer med det nye system, de enkelte filialer følger på et senere tidspunkt, som ikke er nævnt. Aktiveringen af ​​finansmodulet er planlagt til begyndelsen af ​​2015. Legacy-systemet kører parallelt med "for sikkerhed" og bør senere slukkes gradvist uden tab af produktivitet, det fortsætter.

Med det nye system håber Görtz at være i stand til at implementere en flerkanalsstrategi, der kombinerer fordelene ved mursten og mørtel detailhandel med e-handel. "I fremtiden vil vi være i stand til at passe og betjene vores kunder ensartet på tværs af alle kanaler, fordi filialerne med deres lagre og centrallager også er forbundet med systemet, " siger Christoph Fülscher, chef for IT hos Görtz. Kunden drager fordel af multikanalstrategien med væsentligt forbedret tilgængelighed af sko og tilbehør efter eget valg, for bag hver af de 170 filialer og bag online-butikken goertz.de er der kun et centralt administreret lager. I det gamle ERP-system havde man en kolonnemodel af de individuelle kanaler og varemærker, der løb parallelt med hinanden, men ikke var forbundet med hinanden.

spoods.de