Anonim

Samsung imødekommer den voksende konkurrence inden for computerur-forretningen med sin første mobiltilsluttede model. Den nye "Gear S" vil således være i stand til at styre mange funktioner uden den tidligere nødvendige forbindelse til en smartphone. Den indbyggede UMTS-chip skal blandt andet sende meddelelser eller beholde forbindelsen til kalendere, selvom telefonen ikke er inden for rækkevidde, som Samsung sagde om aftenen torsdag. Derudover kan du tale direkte med enheden på håndleddet.

 1. Samsung Gear S
  Smartwatch leveres med en 2-tommer skærm, der fungerer med en opløsning på 360 x 480 pixels.
 2. Samsung Gear S
  Systemet er baseret på computeruret Tizen.
 3. Samsung Gear S
  Batteriet med en kapacitet på 300 mAh skal være godt i to dages køretid.
 4. Samsung Gear S
  Ud over 3G understøtter smartwatch også Wi-Fi og Bluetooth.
 5. Samsung Gear S
  De digitale kort med navigationsfunktion kommer fra Nokia-tjenesten Her.
 6. Samsung Gear S
  De integrerede sensorer giver også information om pulsen.
 7. Samsung Gear S
  Så uret skal også fungere som et fitnessapparat.
 8. Samsung Gear S
  Takket være 3G skal være i stand til at indsende underretninger eller oprette forbindelse til kalenderen, selvom smartphonen ikke er inden for rækkevidde.

Det nye datatur forventes at være tilgængeligt i oktober. Meddelelsen forventedes tidligere i denne uge på elektronikmessen IFA i Berlin. Onsdag med en ny rapport kondenseret bevis for, at Apple også kunne præsentere sit længe ventede computerur den 9. september. Og rival LG præsenterede også sin nye model G Watch R med en rund skærm i løbet af aftenen torsdag.

spoods.de

Samsungs Gear S har en lang skærm med en skærmdiagonal på 2 tommer. Det kører med det interne operativsystem Tizen i stedet for Googles nye Android Wear. Hun kan også stole på det tidligere app-tilbud til Tizen. De digitale kort med navigationsfunktion kommer fra Nokia-tjenesten Her. Sensorer måler blandt andet pulsen og skal gøre uret til et fitnessapparat. Derudover er der kompakte trådløse øretelefoner.

Indtil videre havde temmelig mindre smartwatch-udbydere eksperimenteret med ure med mobilforbindelse. Enhederne var tydeligt klunkere, og køretiden var et problem på trods af større batterier. Gear S-batteriet skulle kunne holde op til to dage, lover Samsung.

Den nye LG Smartwatch kan ligne et almindeligt ur med det runde display. Men det er en mini-computer drevet af Android Wear. I modsætning til den nye Samsung-model har den brug for forbindelse til en smartphone for internetadgang. G Watch R skulle komme ind i handlen indtil udgangen af ​​året, som LG annoncerede.

Den normalt velinformerede teknologiblogg "Re / code" skrev sent onsdag, Apple ønsker at introducere sammen med den næste generation af iPhone også straks en ny lille bærbar enhed. Apple venter spent på et computerur, bloggen mere forsigtig med en "bærbar" med fokus på blandt andet fitnessfunktioner. Beklædningsgenstande er den unge kategori af bærbare mini-enheder, der inkluderer datavager og fitnessarmbånd.

Apple forventes i efteråret med større iPhones og nye iPad-modeller, og gruppen har hidtil ikke givet nogen information om nyheder eller mulige datoer. Apple sikrede allerede mærkenavnet iWatch i flere lande, og i tidligere patentdokumenter dukkede navnet iTime op. (Dpa / tc)