Anonim

Apple planlægger en meget større model af sine iPad-tabletter ifølge en medierapport for næste år. Enheden skal have en skærm med en bærbar størrelse med en diagonal på kun 12, 8 cm (12, 9 tommer), rapporterede det finansielle nyhedsbureau Bloomberg tirsdag. Apples produktionspartnere var parat til at starte produktionen i første kvartal af 2015, siger det, under henvisning til informerede mennesker.

De første indikationer på en mulig større iPad var omkring et år siden. Som "Wall Street Journal" skrev i juli 2013, lader Apple teste en tablet med en skærmstørrelse på næsten 13 tommer. På det tidspunkt var der også tale om eksperimenter med meget større iPhones - de forventes i den næste fornyelse af Apples smartphone-model i efteråret.

spoods.de

Samtidig er Apple kendt for at prøve mange forskellige prototyper, der ikke kommer på markedet. I de sidste par år har for eksempel spekulationer om et Apple TV, som stadig ikke sælges, gentagne gange dukket op. Og selv en lille billig iPhone-model kom aldrig på markedet.

Salget af iPad var for nylig svækket. Salget i andet kvartal faldt året før med ni procent til knap 13, 3 millioner enheder. CEO Tim Cook er stadig overbevist om, at enhedsklassen stadig har en stor fremtid. Apple ønsker at øge salget blandt andet med et stærkere fokus på virksomheder og indgået et omfattende partnerskab med IBM.

 1. CNBC-interview med Tim Cook og Virginia Rometty
  "… CNBC: Så Tim, måske bare for at starte, hvordan blev dette partnerskab skabt? Hvor længe har du været, og Ginni har talt? TIM COOK: Du ved, Ginni og jeg er begyndt at tale - for et par år siden og lære hinanden at kende. Og i løbet af denne periode opbyggede vi en enorm tillid og respekt for hinanden. Og vi begyndte at tale om, hvor komplementære vores virksomheder er. … .. Det er milepæl. Det tager det bedste fra Apple og det bedste fra IBM og sætter dem sammen ……. "
 2. Wiener Zeitung: Puslespil fra IBM og Apple
  "Partnerne er målrettet mod en bastion af Windows-giganten Microsoft, der ønsker at beskytte den med sine Surface-tablets og -tjenester … ..IBM Apple kan åbne døren i åbne virksomheder: Gruppen er en vigtig leverandør af it-tjenester Det kan også være en vigtig distributionskanal for Apple, og dens partnere er ivrige efter at omdefinere, hvordan arbejdet udføres. "
 3. apfelpage.de: Apple og IBM udgør almindelig årsag
  ”For at fange erhvervskundemarkedet samarbejder Apple og IBM, engang to konkurrenter, nu. Noget overraskende ser det ud til, at meddelelsen, der blev fremsat om natten, er et andet blik, giganternes samarbejde, men yderst fornuftig. Apple ønsker at blive mere involveret i virksomhedsvirksomheden gennem et stort partnerskab med IBM. Indtil videre har konkurrenter været førende på dette marked. Med Apple, der er specialiseret i forbrugerelektronik, er det lige ved at arbejde med IBM for at fokusere på big data og analytics-forretningen … "
 4. H
  "Det vil kombinere Apples 'legendariske' brugervenlighed og integrerede hardware og software med IBMs 'uovertruffne' dybdeforsyning til industrielle virksomheder såvel som enterprise software. Cook understregede endnu en gang, at Apple-teknologi med iPhone og iPad allerede er vidt brugt i erhvervsbanker. Tilsyneladende findes enhederne nu i 98 procent af Fortune 500-virksomhederne.
 5. Wirtschaftswoche
  ”I de tidlige dage af Steve Jobs ville dette samarbejde aldrig have været muligt. I firserne overlod det klare mål for Apple marketingchef John Sculley, IBM og Microsoft computermarkedet - hvilket ikke vides at have fungeret ganske så godt. "Fiendommen" blev endda dedikeret til en nu ikonisk reklame, hvor IBM blev portrætteret som en storebror. Og ikke at glemme er det legendariske billede, som Steve Jobs IBM uden tvivl viser langfingeren på. "
 6. München aftenavis
  "… Det handler om at integrere Apples smartphones og tablets solidt i beslutningsprocessen, sagde IBM-chef Ginni Rometty, " New York Times ". Til dette formål skal der udvikles særlige programmer til evaluering af virksomhedsdata med forbindelse til IBMs skytjenester. De ville være tilgængelige i efteråret med lanceringen af ​​det nye iOS 8-operativsystem. Apples CEO Tim Cook talte om en milepæl. IBM kan åbne døren for Apple i branchen: …. "
 7. central +
  "… Den amerikanske computergigant Apple indgår et partnerskab med IT-gruppen IBM. De to ønsker at opnå, at virksomheder i stigende grad er afhængige af iPhones og iPads Apple i stedet for pc'er. Partnerne er målrettet mod en bastion fra Windows-producenten Microsoft, der ønsker at beskytte den med sine nye Surface-tabletter. Apple-chef Tim Cook talte om en milepæl …. "
 8. Verden: Tidligere erkerivaler Apple og IBM slår sig sammen
  "Det ville ikke have givet Steve Jobs glæde: Apple arbejder i forretningen med mobile enheder i fremtiden med IBM - virksomheden, den afdøde Apple-grundlægger i begyndelsen af ​​80'erne, idet han leger med nu legendariske reklamer og lægger ned som et" Big Brother "-diktatur … "
 9. Computerworld: Hvorfor Apple IBM-aftalen betyder noget
  ”Apples partnerskab med IBM for at tackle den mobile virksomhed kan have varige konsekvenser for begge virksomheder - såvel som for Google, Microsoft og BlackBerry. IT-personale i store virksomheder …. Det antyder, at Apple ikke ønsker at gøre det i næste uge med Hewlett-Packard. Mere markant kaster IBM i det mindste for nu alle sine chips ind hos Apple - tilsyneladende på bekostning af Googles Android OS og Microsofts Windows Phone. "
 10. The Wall Street Journal: Apple, IBM i Deal for at oprette apps, sælge telefoner
  "Fjender under de tidlige personlige computerkrig, Apple Inc. og International Business Machines Corp. iPhones og iPads til Big Blue's erhvervskunder. Handlen understreger Apples skub for at udvide rækkevidden af ​​iPhone og iPad til erhvervslivet …. "
 11. Finansiel post
  "BlackBerry Ltd deler sag, da Apple Inc, IBM Corp. partnerskab målretter virksomhedsbrugere … Apple Inc. og International Business Machines Corp. samarbejder om at levere forretningsapps til iPhone og iPad og tager sigte på BlackBerry Ltd.s kernefirma-klientbase. Efter tirsdagens meddelelse om partnerskabet faldt Waterloo, Ont. -Baseret smartphone maker-aktier næsten 4% i handel efter lukketid som den potentielle trussel mod BlackBerry …. "

I virksomhedsmiljøet betragtes større tabletter som en lovende enhedsklasse. Microsoft ønsker at tilbyde et alternativ til klassiske bærbare computere med sin nye model Surface Pro 3 med 12-tommer skærm. Samsung har også en model med en god 12-tommer skærm på tilbud. Apple sælger i øjeblikket iPads med skærmstørrelser på 9, 7 og 7, 9 inches. (Dpa / tc)