Anonim

Microsoft lancerer også sin nye Surface Pro 3 tablet på torsdag i Tyskland. I modsætning til sine forgængere er enheden beregnet med dens udstyr som en komplet udskiftning af notebook. Brugeren skal nu være i stand til at gøre alt med en enhed, det være sig privat at surfe og se film eller bruge det professionelt til produktivt brug, sagde Microsoft-manager Oliver Gürtler dpa. Allerede før den officielle markedslancering havde Surface 3 modtaget utallige positive anmeldelser. Vi i IDG Tyskland har også allerede testet Surface 3.

Med en skærmdiagonal på 12 tommer er den større end de første modeller, med omkring 800 gram, men også lettere og mærkbart tyndere. Det hører til de tyndeste enheder i notebook-klassen, der fungerer med Intels kerneprocessor, sagde Gürtler. Skærmopløsningen ligner den på Apples Retina-skærme, de enkelte pixels var ikke længere genkendelige. Ifølge Gürtler ønsker Microsoft at konkurrere med high-end-enheden, især Apples notebook Macbook Air. Det handler også om at promovere de nuværende versioner af Windows som det bedste valg, da der er en lang række forskellige enheder til systemet.

Surface Pro 3 ser Microsoft som et referencedesign til enheder, der er optimalt designet til dets Windows-operativsystem. Med den første Surface-model havde softwaregruppen i 2012 forårsaget en vis utilfredshed blandt dens hardwarepartnere, fordi han gjorde dem til direkte konkurrence.


 1. Microsoft tilbyder tre modeller af Surface Pro 3: De koster mellem 799 og 1949 euro

 2. Kickstanden kan åbnes op til en vinkel på 150 grader

 3. Det giver mening især når du arbejder med tastaturet

 4. Yderligere inputindstilling: Den aktive stylus Microsoft bidrager altid

 5. Superkvalitet, superstabil: Surface Pro 3 vejer 811 gram

 6. For stiften har overfladen ikke plads i, men kun på huset

 7. Tastaturet kan indstilles i en vinkel - men det føles ikke så behageligt
 8. Windows Tablet
  Farverig: Type Cover til Surface Pro 3
 9. Windows Tablet
  Stylisten kan også udskifte tastaturet - hvis du skriver korrekt, fungerer tekstgenkendelsen meget godt
 10. Windows Tablet
  Op til fire apps kan vises side om side på skærmen
 11. Windows Tablet
  Virkelig klar kan imidlertid kun arbejde med maksimalt tre apps side om side

Efter en lang tørre trylleformular på tabletmarkedet havde Microsoft besluttet at udvikle deres egen enhed, der ville drage fuld fordel af Windows 8s touch support. Målet var at komme i gang i det blomstrende tabletmarked, som tydeligt var domineret af Apple og Google. Microsoft kunne ikke overføre sin markedsposition på personlige computere til mobile enheder.

Mere end to år, Surface Pro 3, men etablerer nu også en ny enhedskategori. Det er placeret i klassen af ​​såkaldte to-i-en-enheder, sagde Gürtler. Med et valgfrit tastatur, der også fungerer som en beskyttelsesklap og kan fastgøres til skærmen med en forbedret magnetstrip, bliver tabletten til en bærbar computer. Mindst ni timers batterilevetid skal gøre det velegnet til hverdagens professionelle liv.

Et af højdepunkterne ud over de trinløse hældningsvinkler er integrationen af ​​OneNote med en elektronisk pennen, sagde Gürtler. Ved at klikke på knappen på forsiden åbnes automatisk notesoftwaren på overfladen og er tilgængelig for håndskrevne noter uden start- og ventetid. "56 procent af de arbejdende mennesker i dag foretrækker stadig papir og blyant, " sagde Gürtler.

Med priser, der spænder fra ca. 800 til næsten 2.000 euro, afhængigt af CPU, RAM og hukommelseskonfiguration, er Surface tydeligt orienteret mod premiumsegmentet. I den tredje generation af sine tabletter havde Microsoft besluttet mod en mindre og billigere model at bringe frem. Denne enhedskategori er i øjeblikket oversvømmet af modeller med Googles Android-system, Apple er stærk med sin iPad mini.

Det aktuelt opsvingende PC-marked kunne spille Microsoft i hænderne. Industriobservatører taler allerede om en renæssance af pc-forretningen. Hvordan Surface Pro 3 har slået siden starten i USA, sagde Microsoft indtil videre ikke med. Man er dog meget tilfreds med Vorbestellungen i Tyskland, sagde Gürtler. (Dpa / tc)