Anonim

Fra ren information til et virksomheds største aktiv - synet på forretningsdata er hurtigt ændret. Nøgleord som big data viser, hvordan it-beslutningstagere kæmper med oversvømmelsen af ​​data. Du er nødt til at gøre informationen ikke kun hurtig, men også intelligent brugbar.

Det bliver stadig vigtigere at kombinere transaktioner med analytiske processer. Her er mainframe en nøgleplatform for big data og analyse. Teknologien fremskynder forespørgsler og øger omkostningseffektiviteten af ​​Analytics.

Stefan Mueck, Executive Consultant, Big Data Leader Europe hos IBM Global Business Services og Martin Dirk Schneider, Manager Data Warehousing Center of Excellence hos IBM Software Group, argumenterer alle for denne afhandling. De diskuterer deres synspunkt med Detlef Korus fra Computerwoche i en tredive minutters webinfo-session.

spoods.de

"Gifter Watson Hana sig?"

”Gifter Watson Hana sig med?” Korus bringer diskussionen til dette spørgsmål, hvis det er overdrevet. Svar: Ja. Mueck udtrykker det på denne måde: "Alle kan ringe til Watson-kapaciteter via API, der leveres fra skyen". Udstrålingen af ​​navnet Watson ser eksperten ikke kun med at vinde computerprogrammet ved de legendariske Jeopardy-forsendelser i 2011, men også i dets værktøj til virksomheder. ”Læringssystemer har åbnet en ny dør, ” siger han. "Vi vil forstå hurtigere og beslutte hurtigere."

Brændt ned til hverdagens forretningsliv er Schneiders vision at applikationer kan få adgang til originale data. Disse er placeret på mainframe. Fordi enhver datatransport for det første betyder en fejlkilde og for det andet en tidsforsinkelse. Dette kan ikke længere tolereres i betragtning af dagens rapporteringskrav.

udstilling

Skala AI-projekter - sådan fungerer det!

KI-Projekte skalieren – so funktioniert‘s! - Foto: everything possible - shutterstock.com

Denne live webcast viser, hvordan projekter omkring kunstig intelligens (AI) endelig kan opskaleres.

Tilmeld dig nu!

Og ikke kun på grund af rapporteringen. Digitale forstyrrende forretningsmodeller har skærpet synet for alle virksomhedsbestyrelser på it. Mueck nævner et eksempel på grænsefladen mellem forskellige brancher: en forsikringsselskab har udviklet en ny afgrødeforsikringsforsikring med ekspertisen fra Climate Corp, der analyserer vejrdata. At life science-selskabet Monsanto har brugt næsten en milliard amerikanske dollars på Climate Corp, overrasker ikke Mueck.

Data behøver ikke længere trækkes væk fra mainframe

"Den digitale er motoren til nye forretningsmodeller, " siger IBM-eksperten. Dette kræver genovervejelse af emnerne analytics og transaktionsdata. Komplekse dataforespørgsler er blevet udført af virksomheder i årevis. Men nu er det ikke længere nødvendigt at trække dataene fra mainframe, som Schneider understreger.

Se web-infosessionen her