Anonim

Dette tilføjer Alfrescos samlede venturekapital til $ 65, 4 millioner. Den aktuelle runde blev ledet af Sageview Capital (hvis medstifter Ned Gilhuly får plads i Alfresco-bestyrelsen), og tidligere investorer Accel Partners, Mayfield Fund og SAP Ventures var også tilbage i spillet. Alfresco ønsker at bruge de nye fonde i henhold til en meddelelse til at styrke sit verdensomspændende salg og til at investere i markedsføring og udvikling.

Med Alfresco-softwaren kan virksomheder administrere dokumenter, grafik og andet forretningsindhold (Enterprise Content Management, ECM kort). Grundlaget for løsningen er open source, den kan også fungere i en hybridmodel i virksomheden ("on-premise") og i skyen. Hovedkvarter i Maidenhead, London, med hovedkvarter i San Mateo, har Alfresco mere end 1.800 aktive kunder i 212 lande, med over elleve millioner brugere, der får adgang til mere end syv milliarder administrerede dokumenter, selv på stærkt regulerede markeder med høj overensstemmelse anmodninger.

Alfrescos kundeliste inkluderer fx Amnesty International, Airbus, BT Group, Cisco, DAB Bank, KLM, NASA, Office Depot, Oxfam International eller Sony Entertainment. "90 procent af vores kunder fornyer deres abonnement, og vi har en stærk rekord, " siger administrerende direktør Doug Dennerline, der har været i embedet i næsten to år. "Den ekstra kapital vil hurtigt føre både virksomheden og vores marked til det næste niveau for missionskritiske tjenester."

spoods.de