Anonim

Finansielle detaljer ved overtagelsen blev ikke afsløret. Men en hel del tekniske, i et blogindlæg af Kit Colbert, VMwares CTO slutbruger Computing (EUC). Cloudvolumes 'specialitet er en teknologi kaldet lagdeling, skriver Colbert. I processen er en Windows-instans opdelt i forskellige dele, som derefter kan indeholde for eksempel kernen, et eller flere applikationer og brugerdata. Hvis du opdeler disse stykker i lag, der er adskilt fra hinanden, kunne de føjes til og fjernes fra et system, meget lettere og mindre fejlbenyttet end normalt.

Anvendelsesprogrammer på et sådant niveau ville ikke længere blive installeret men leveret via netværket. Og med cloudvolume-teknologi, der går så hurtigt, at VMware kalder løsningen "real-time applikationslevering". Cloudvolumes arbejder i både virtuelle og fysiske miljøer og gemmer deres lag på vmdks (virtuelle) og VHD'er (fysiske). Hvis en sådan vmdk eller VHD er monteret, skal du tjekke Cloudvolumes-agenten for at se, om det indeholder et lag, og om nødvendigt forbinde applikationer eller brugerdata inden for få sekunder.

spoods.de

Den centrale særegenhed ved Cloudvolumes-teknologi, fortsætter Colbert, er, at et lag kan føjes til et skrivebord under drift. Programmer fra et skrivebeskyttet lag vil aldrig blive kopieret eller installeret, det respektive skrivebord forbliver i princippet uberørt. En sådan "dynamisk injektion" af applikationer og data tillader radikalt forenklet RDSH (Remote Desktop Sesion Host) og Virtual Desktop Infrastructure (VDI) arkitekturer.

Imidlertid beskriver Harry Labana, chefproduktchef for Cloudvolumes, den tekniske arkitektur mere præcist som hybrider af lagdeling, virtualisering af applikationer og containerteknologi (à la Docker til Linux-verdenen), hvilket giver brugerne et højt niveau af applikationskompatibilitet med fortsat brug af deres eksisterende infrastruktur.