Anonim

For nylig er titlen på chipproducenten 0, 70 procent lavere til 8, 54 euro. Selv i den elektroniske hjemmevirksomhed var rygterne om et kommende køb af en amerikansk konkurrent Infineon forsænket med 1, 38 procent til 8, 60 euro. Men først efter markedets lukning i Tyskland meddelte chipproducenten, at de ønsker at overtage den amerikanske halvlederproducent, der er specialiseret i blandt andet power semiconductors International Rectifier for omkring tre milliarder amerikanske dollars eller $ 40 pr. Aktie kontant. Virksomhedens bestyrelse er allerede godkendt. Før var der imidlertid rygtet om et beløb på to milliarder dollars.

International Rectifier's aktier steg op efter en kortvarig handelsophæng med 47, 29 procent til 39, 12 dollar. Andelene i ovennævnte potentielle overtagelsesmål Power Integrations, Fairchild Semiconductor og Semtech indeholdt stort set deres overskud. Handlen fra Infineon var at forvente, sagde en børsmægler. "Du skal nu kigge nøje efter at se, om transaktionen er for dyr, og hvilken merværdi den tilbyder aktionærerne. Generelt betragter vi det som et fornuftigt skridt."

Trader Andreas Lipkow fra kapitalforvalteren Kliegel & Hafner understregede også, at München-virksomhederne implementerede deres strategi, som allerede var blevet forplantet i flere måneder, med overtagelsen. "Hvorvidt dette var et" tilbud "til de nuværende overtagelsespriser, kan i det mindste tvivles på, ” bemærkede han i mellemtiden kritisk. "Det er også uheldigt, at transaktionen betales af likviditet, hvilket ville have gjort det meget mere attraktivt at købe og betale gennem aktier." (Dpa / tc)

spoods.de