Anonim

Parallels Desktop 10 understøtter Apples kommende OS X Yosemite-operativsystem, hvilket gør mange af dets funktioner, såsom iCloud Drive, Photo Library, højreklik på iPhone-opkald, deling af iMessages og SMS tilgængeligt i Windows-gæster og styring af virtuel maskinstyring gennem Spotlight Eksempel og hurtig kig i Finder.

Samlet set har udviklerne på Parallels fortsat stræbt efter en optimering. Virksomheden lover 50 procent hurtigere åbning af Windows-dokumenter, op til 30 procent mere batterilevetid, når de bruges på den bærbare computer, op til 10 procent mindre brug af virtuel maskinehukommelse og optimering af masselagringsfodaftrykket ved kørsel.

spoods.de

Opsætningen inkluderer nu forudkonfigurerede profiler til områderne produktivitet, spil, design og udvikling; blev det forrige "virtuelle maskinbibliotek" omdøbt til Parallels Desktop Control Center. Andre forbedringer af Parallels Desktop 10 inkluderer deling gennem Windows Internet-tjenester, der er konfigureret på Mac, automatisk tilføjelse af ikoner for nyligt installerede Windows-programmer til Launchpad, visning af ulæste Outlook-e-mails i Finder-ikonet og åbning af Windows-filer Træk og slip på det virtuelle maskinikon.

Enterprise-klassen Enterprise Edition af Parallels Desktop er også blevet opdateret til at understøtte funktioner såsom USB-enhedsdelingspolitikker, distribuering af OS X-gæster gennem et Netboot-billede fra serveren eller kryptering af virtualiserede OS X-servere. maskiner.

Eksisterende kunder kan opgradere til Parallels Desktop 10 tidligt i morges. Nye kunder kan købe den nye version fra 26. august online og i den specialiserede handel - med undtagelse af Gravis er der den fulde version online og i butikken allerede nu. Den fulde version koster knap 80 Euro (studerende betaler halvdelen) og en opgradering fra version 8 og 9 omkring 50 Euro.