Anonim

Derudover blomstrer tablet-salget. Salg og overskud steg kraftigt i første kvartal af indeværende regnskabsår 2014/15. Omsætningen steg 18 procent til $ 10, 4 milliarder (7, 8 milliarder euro). Overskuddet er steget med næsten et kvarter til 214 millioner dollars, sagde det kinesiske firma torsdag i Hong Kong. Vækstdriveren var tablet- og smartphone-forretningen, men også salg af pc'er og laptops.

I henhold til sine egne erklæringer kunne koncernen øge sin markedsandel i alle tre segmenter. I den lukrative forretning med høje kvalitet og derfor dyre mobiltelefoner ser Lenovo sig bag Samsung, Apple og Huawei med en markedsandel på 5, 2 procent på verdensplan som nummer fire. I Tyskland er Lenovo-smartphones, der kører Android, endnu ikke på markedet. Med hensyn til tabletter erklærer Lenovo 4, 9 procent af det globale salg, hvilket gør det til nummer tre efter Apple og Samsung.

spoods.de

Kineserne var også i stand til at udvide deres position som verdens største pc-producent før Hewlett-Packard. Lenovo har købt denne position gennem 1, 75 milliarder dollars erhvervelse af pc-divisionen til den amerikanske gruppe IBM i 2005. I Tyskland erhvervede Lenovo Aldi-leverandøren Medion i 2011.

Det kinesiske firma er stadig på shoppingtur. Tidligere i år annoncerede Lenovo inden for få dage efter overtagelsen af ​​dele af IBM-serverbranchen og Googles mobiltelefonforretning for lidt over $ 5 mia. Begge transaktioner afventer godkendelse fra USA. (Dpa / tc)

  1. Lenovo ThinkPad Yoga
  2. Lenovo ThinkPad Yoga
  3. Lenovo ThinkPad Yoga
  4. Lenovo ThinkPad Yoga
  5. Lenovo ThinkPad Yoga
  6. Lenovo ThinkPad Yoga
  7. Lenovo ThinkPad Yoga