Anonim

Og meget mere Hype-cyklusser, der klassificerer mere end 2000 teknologier fra 119 områder på 20-årsdagen for denne udviklingskurve - der er nye hype-cyklusser i år, for eksempel til den digitale arbejdsplads, netværkshjemmet, virksomhedsmobil sikkerhed, 3D-udskrivning eller intelligente maskiner. Generelt beskriver en sådan hype-cyklus, hvordan en ny teknologi oprindeligt overvurderes og jazzes op, derefter bringes tilbage til jorden af ​​fakta og til sidst faktisk bruges produktivt og meningsfuldt.

Den længste tradition har været tværsektoren og stærkt kondenseret Hype-cyklus for nye teknologier. "Dette er teknologier, der er i centrum af opmærksomheden på grund af bestemte niveauer af hype, eller som Gartner mener kan være særlig magtfulde, " siger Gartner-stipendiat Jackie Fenn. "Virksomheder bør bruge denne hype-cyklus til at identificere nye teknologier og bruge konceptet om digital forretningstransformation til at finde ud af, hvilke forretningstendenser der kan resultere."

Det centrale emne i hypen Cycle for Emerging Technologies 2014 er den digitale forretning. For at blive en, ville virksomheder bruge teknologier, der stadig betragtes som "nye" i dag, tilføjer Hung LeHong, en anden medspiller inden for markedsundersøgelser og rådgivning. Virksomheder bør finde ud af, hvor langt de er kommet på vej til digital forretning og derefter bestemme, hvor meget ændring de står over for, og hvilken kombination af teknologier de kan fremme.

spoods.de

Gartners udvikling i den digitale forretning er opdelt i seks "aldersmodeller", der spænder fra analog til web, e-handel, digital marketing, digital forretning og autonom. Hype-cyklus for nye teknologier understøtter primært de tre sidste stadier inden for digital marketing, digital forretning (ifølge Gartner, den første udviklingsstadie ud over "Nexus of Forces" af mobil, social, sky og information) og autonom. Endelig, i dette "sidste post-nexus" -stadium, placerer Gartner teknologier såsom virtuelle personlige assistenter, menneskelig forstærkning, hjernecomputergrænseflader, kvantecomputering, smarte robotter, biochips, smarte rådgivere, autonome køretøjer eller spørgsmål om naturligt sprog.

Man behøver dog ikke respektere slaveriet ved Gartners sortering, siger analytiker LeHong. "Mens vi har lagt hver af teknologierne i hype-cyklussen i et af stadierne i den digitale forretning, bør virksomheder ikke begrænse sig til disse grupper, " fortsatte Garter Fellow. "Mange tidlige adoptører bruger allerede meget avancerede teknologier, såsom autonome køretøjer eller smarte rådgivere, men arbejder samtidig stadig på Nexus-relaterede områder som f.eks. Mobile apps - så det er vigtigt at se på det store billede."