Anonim

Google begynder at bruge HTTPS-kryptering over TLS (genkendes med URL-protokolpræfikset https://) som et positivt signal til siderissortering af søgeresultater. Indtil videre er signalet ikke særlig alvorligt, skriv tekniske Google-medarbejdere i relevante firmablogs og tegner sig for under en procent af alle søgninger over hele verden. På et senere tidspunkt - indtil da, webmastere over hele kloden ønsker at give tilstrækkelig tid til den nødvendige ændring - Google kunne vægte webstedets kryptering højere, fortsætter det med at sige; Google ønsker, at alle operatører af websteder skal flytte fra HTTP til HTTPS, så enhver bruger er mere sikker på Internettet.

Google selv opererer allerede mange af sine mest populære destinationer som Søgning, Gmail eller Google Drev som standard. For andre webstedsoperatører planlægger gruppen snart at frigive detaljeret bedste praksis for kryptering for at øge TLS-vedtagelsen og hjælpe med at undgå almindelige fejl. Nogle grundlæggende råd findes allerede i blogindlægget til de to webmaster-trendsanalytikere Zineb Ait Bahajji og Gary Illyes. TLS er dog ikke nødvendigvis den sidste smule sikkerhed, da det lige var tilbage på sikkerhedskonferencen Black Hat i Las Vegas.

Når du bruger kryptering, kan djævelen godt være i detaljer. F.eks. Ville COMPUTER WEEK og andre IDG Business Media GmbH-websteder allerede være krypteret, hvis det ikke var for måling af IVW, der er vigtig for markedsføring. Ved deres tidligere pixeltælling måtte du betale ekstra for HTTPS. I øjeblikket er en ny procedure ("SZMnG & Kat 2.0") under udfasning. Når konverteringen er udført, kan og ønsker vi at introducere HTTPS; alle andre tekniske krav er allerede givet.

spoods.de