Anonim

Deutsche Telekom's stærke vækst i det amerikanske mobile datterselskab og stabile indenlandske forretninger. I første halvdel af året steg den konsoliderede nettoindkomst for det Bonn-baserede selskab til næsten 2, 5 milliarder euro med næsten stabilt salg på 30 milliarder euro, meddelte Telekom torsdag i Bonn. I andet kvartal var resultatforhøjelsen sammenlignet med året før 34 procent. Årsagerne til dette var ifølge oplysningerne frem for alt de positive indtjeningseffekter af udvekslingen af ​​radiofrekvenser med den amerikanske operatør Verizon. Strategien for Telekom, først at indstille flere kunder og derefter på salg og indtjening, betaler sig, sagde CEO Tim Höttges.

Korrigeret for de ekstraordinære effekter er indtjeningstallene imidlertid mere beskedne. Øgede nedskrivninger af aktiver som følge af T-Mobile USA's fusion med MetroPCS reducerede overskuddet med 22 procent til 1, 2 milliarder euro ved udgangen af ​​juni. Ikke desto mindre var administrerende direktør tilfreds: "Vi vinder også kunder takket være vores fremragende netværk - og denne succes afspejles i stigende grad i vores økonomiske tal, " sagde manageren.

spoods.de

Virksomheden kommenterede ikke det fremtidige udsigt for det amerikanske datterselskab for mobiltjenester, som er blevet beboet af potentielle købere i flere måneder. Frem for alt blev industriens tredje Sprint-ambitioner sagt. Men virksomheden siges at have lavet et tilbageslag på onsdag ifølge medierapporter. Til overtagelsen af ​​Telekom-datterselskabet Sprint påståede sig angiveligt at have 32 milliarder dollars på bordet for at rulle.

På grund af problemerne med at gennemføre en sådan transaktion med de amerikanske konkurrencemyndigheder, havde udbyderen forladt overtagelsesplanerne, blev det underrettet fra informerede kredse. Sidste uge afgav det franske internetfirma Iliad også en T-Mobile-aftale i USA. T-Mobile havde indtil videre kun bekræftet kvitteringen, men kommenterede ikke yderligere. Nu gav gruppen den overraskende anmodning fra franskmændene om afvisning.

 1. Telekommunikationens historie
  Stigning, kriser og skandaler. Hvordan Telekom udviklede sig fra crusty statsvirksomhed til international ITK-afspiller.
 2. 2015
  Telekom har forlænget sin sponsoraftale med FC Bayern München indtil 2017.
 3. Vectoring i stedet for fiber
  Telecom driver ikke udvidelsen af ​​netværket, som mange ønsker, især med fiberoptik, men også med Vectoring, en teknologi, der formodes at få mere ud af de eksisterende kobberledninger, men som også bruger meget strøm til slutkunden.
 4. All-IP og IPTV
  Med IPTV-tjenesten Entertain bringer Telekom en stadigt stigende datastrøm overalt.
 5. November 2015
  Deutsche Telekom's nye tvilling-core datacenter i Biere realiserer en meget sikker offentlig sky med sin nærliggende tvilling.
 6. Tilsluttet bil
  Tilsluttede biler, i hvis udvikling Telekom investerer betydeligt, er forbundet med hinanden og altid med en (telekom) sky.
 7. Smart hjem
  Med Qivicon kan alle netværkssystemer i husholdninger styres centralt.
 8. Smart City
  Smart City, som er udstyret med sensor og M2M-teknologi, hjælper chauffører med at finde en parkeringsplads.
 9. Innovationer skal …
  … endelig bringe Telekom permanent ud af forsvaret. Ansvarlig for dette: lederen af ​​P & I-divisionen, Thomas Kiessling
 10. Timothy Höttges, …
  … skal blandt andet beskæftige sig med arvsproblemer fra T-Mobile's amerikanske markedsindtræden. Derudover er en stor personlig blodudladning flere steder nært forestående.
 11. Nye kvinder til Telekom-bestyrelsen:
  Ex-McKinsey-konsulent Claudia Nemat overtager EMEA-divisionen, tidligere universitetsdirektør Marion Schick personaleledelsen.
 12. Stadig ørken, …
  … snart Tysklands største datacenter: Hos Magdeburg bygger Telekom nye ressourcer til skybranchen
 13. Stadig telekommunikationschef …
  … og den afdøde Apple CES Steve Jobs fejrer sammen 20 år med mobilkommunikation, selvfølgelig med iPhone
 14. Med nye applikationer …
  … som Smart Meters (se billede) eller fjernhygiejnisk kontrol Telekom forsøger at bringe endnu mere trafik til mobilnetværkene, mens de sælger nye enheder
 15. Til Mobile World 2011 …
  … Telekom præsenterer sin første LTE-stick.
 16. 2008:
  Forkert opført med konsekvenser - Manfred Balz er den første direktør for databeskyttelse, lov og overholdelse hos Telekom.
 17. Anja Feldmann:
  Feldmann har været leder af afdelingen for "intelligente netværk" og "styring af distribuerede systemer" på Deutsche Telekom Laboratories siden 2006, et tilknyttet institut ved det tekniske universitet i Berlin. Hun modtager Leibnitz-prisen for sine Internet 2-koncepter.
 18. 2007:
  Friedrichshafen's Lord borgmester Josef Büchelmeier, Ferdinand Tempel, leder af T-Citys repræsentationskontor og Divisions Board Technology T-Home Friedrich Fuß er tilfredse med valget af Friedrichshafen som T-City.
 19. 2006:
  Ifølge Kai-Uwe Ricke skulle den tidligere T-Online manager René Obermann bringe ordre til telekombranchen.
 20. Den 1. januar 2005 …
  startede lastbilafgiften, som T-Systems var med til at realisere.
 21. Fra 2002 til 2006 …
  Kai-Uwe Ricke administrerede som medlem af Telekom-bestyrelsen selskabets formuer.
 22. 2000:
  Den smarte Robert T-Online promoverer børsintroduktionen af ​​den anonyme telekomudlægning. For investorerne i sidste ende en konkurs. I denne henseende ville en konkursgrib have været det bedre symbol.
 23. 1998:
  Den regulerende myndighed for post- og telekommunikation - i dag Federal Network Agency - som er bosiddende i denne bygning i Bonner Tulpenallee, starter sit arbejde og skulle forårsage Telekom stadig meget besvær.
 24. 1996:
  28, 50 DM (så høj var aktiekursen for private investorer) Ron Sommer trækker som CEO det første børskurs i Telekom.
 25. Tim Berners Lee:
  Opfinderen af ​​World Wide Web, der begyndte sin triumf procession fra begyndelsen af ​​90'erne og også øgede forretningen i Telekom med DSL-forbindelser.
 26. Lancering af D1-netværket 1992:
  Denne chip gjorde det muligt at ringe via D1
 27. Først i 1966 …
  det sidste lokale agentur blev skiftet til automatisk drift. Damen fra kontoret døde.
 28. 1965:
  Foretag opkald til USA via satellitten Early Bird.
 29. 1961:
  Gigantisk for dagens forhold dukkede den første telefon til A-netværket, der startede i 1958, ud.
 30. 1904 …
  Quante installerede den første telefonboks i Berlin
 31. 1877 …
  Den første telefon, der er produceret af Siemens, fungerede i Berlin.

T-Mobile i USA skinner i øjeblikket især gennem stærk kundevækst. Ved udgangen af ​​juni var antallet af kunder steget til over 50 millioner, med 1, 5 millioner tilføjet i andet kvartal. Det amerikanske salg steg næsten 24 procent til 10, 3 milliarder euro i første halvdel af året, og koncernens indtjening før renter, skatter, afskrivninger og amortisering bidrog med 2, 2 milliarder euro, mere end en femtedel af koncernens samlede EBITDA. (Dpa / tc)