Anonim

Færre valgte imidlertid et nyt lønmedlemskab end ved begyndelsen af ​​året. Mens Xing stadig havde tæt på 16.000 ekstra premium-brugere i første kvartal, var der kun omkring 6.000 optagelser mellem april og juni, som flertallet af de Burda-kontrollerede TecDax-virksomheder annoncerede onsdag. I slutningen af ​​2013 havde Xing genforenet sit tilbud til betalende kunder og tilbudt dem for eksempel fordele for andre virksomheder i et partnerprogram.

Med hensyn til salg og overskud gjorde de nye premiummedlemmer sig gældende i begyndelsen af ​​året. Omsætningen i 2. kvartal steg med næsten 17 procent til 24, 4 millioner euro. Den stærkeste vækst var inden for erhvervslivet, som endda steg med en tredjedel. Resultat før renter, skatter, afskrivninger og afskrivninger (EBITDA) steg med godt 11 procent til 6, 5 millioner euro. Under linjen steg overskuddet med næsten tre procent til 2, 77 millioner euro.

Xing konkurrerer med det internationalt etablerede californiske firma LinkedIn. Dette var aktivt kun år efter hamburgere aktivt på det tysktalende marked, men er der (som i resten af ​​verden) stadig mere populært. (Dpa / tc)

spoods.de