Anonim

Smartphone-giganterne Apple og Samsung afslutter deres patentkrig i det mindste uden for USA. De gensidige klager ville blive droppet i alle lande undtagen hjemmemarkedet for iPhone-gruppen, som virksomheden meddelte om aftenen onsdag. Der er dog ingen tilknyttet licensaftale. Dette vil fortsætte den del af konflikten ved amerikanske domstole og kunne også opblusse igen internationalt.

Patentkonflikten mellem Apple og Samsung har kørt siden april 2011. Den spredte sig til en verdensomspændende konflikt med omkring 50 retssager i forskellige lande. Retssagerne er nu lukket i Tyskland, Australien, Japan, Sydkorea, Det Forenede Kongerige, Holland, Frankrig og Italien.

spoods.de

Apple beskyldte Samsung for at have kopieret funktioner og design af iPhone og iPad-tabletten. Samsung modregnes med retssager om tekniske patenter. Konflikten startede af Apple-grundlæggeren Steve Jobs, som døde i 2011, afkøles mærkbart sidste gang. Der har ikke været nogen nye retssager i lang tid. Jobs efterfølger Tim Cook viste langt mindre kraft, især da ingen af ​​siderne havde lykkedes at påføre den anden et ødelæggende nederlag.

Apple blev tildelt ca. 1 milliard dollars i 2012 af amerikanske juryleder og et lavere beløb i en anden retssag i Californien i år. Men begge procedurer kører stadig gennem de tilfælde, mens berørte enheder i den hurtige forretning hurtigt forsvinder fra markedet. Et importstop fra ITC-handelskommissionen viste sig også at være et stump sværd, fordi teknologien i patenter let kan omgås.

 1. Filhåndtering: Total Commander
  Velkendt logo og velkendt applikation på Android-enheden: Med Total Commander er en stærk filhåndtering også tilgængelig til smartphones og tablets.
 2. Filhåndtering: Total Commander
  Et stort pluspoint for Total Commander: Softwaren kan også få adgang til de forskellige cloud- og LAN-delinger via plugins. Hvis du kun har brug for en slank app, kan du blot udelade disse tilføjelser.
 3. Filhåndtering: Total Commander
  Letter arbejdet i Windows-netværket enormt: Ved hjælp af plugin kan filhåndtereren Total Commander derefter også få adgang til f.eks. En NAS 's andele i LAN.
 4. ColorNote Notepad notes
  Noter under kontrol med ColorNote: En app, der gør oprettelse og organisering ved hjælp af noter, herunder tjeklister og farvemærkning, praktisk og let.
 5. Tysk alternativ: Wunderlist
  Enkel og kortfattet: Driften af ​​Wunderlist-applikationen, der blev udviklet i Tyskland og også vært her, åbner hurtigt og uden problemer
 6. Tysk alternativ: Wunderlist
  Så brugeren bliver husket i tide: Hvis han har indstillet en dato, kan han også blive påmindet af appen via e-mail.
 7. Teksteditor: Jota / Jota +
  Bare for at skrive: Hvis du leder efter en enkel, men meget funktionel teksteditor til din Android-enhed, skal du bestemt tage et kig på den gratis app Jota.
 8. Teksteditor: Jota / Jota +
  Det er endnu mere moderne og frem for alt med bedre visuel støtte: Udviklingen af ​​Jota-redaktøren med navnet Jota + er allerede meget mere moderne dar.
 9. Teksteditor: Jota / Jota +
  Desværre er adgang til onlinelagring kun mulig i meget begrænset omfang: Hvis du vil gemme dine tekster regelmæssigt på en online opbevaring, bliver du snart tvunget til at købe en betalt ekstra nøgle til Jota +.
 10. Universalværktøj: Android Assistant
  Alsidige indstillinger og 18 forskellige funktioner: Interface til Android Assistant giver en klar idé om sorten, men øger desværre ikke oversigten.
 11. Universalværktøj: Android Assistant
  Desuden er en procesmanager, der kan hjælpe med at stoppe blokering af apps, udviklerne integreret i Android Assistant. Desværre er der også en reklamefilm på hver skærm, der regelmæssigt fornyes online.
 12. Oprydningsværktøj: CCleaner
  En anden applikation, der - oprindeligt som en beta - fandt vej fra Windows til Android-platformen: CCleaner.
 13. Oprydningsværktøj: CCleaner
  Desværre er det kun standardcachen og browserhistorikken, der kan ryddes op i øjeblikket med CCleaner. Andre programmer skal brugeren stadig redigere for hånd.
 14. Oprydningsværktøj: CCleaner
  Hvordan er mit Android-system? Med beta-versionen af ​​CCleaner får brugeren også et opdateret overblik over så vigtige ressourcer som CPU, hukommelse, RAM og batteriet på hans mobile enhed.

Uden for USA får rivalerne alligevel mindre pinpricks. I 2011 stoppede Apple med at sælge nye modeller af Samsung-tabletter i Tyskland i et par måneder. (Dpa / tc)