Anonim

Forretningsbrugere kan bruge Qlik Sense Desktop til let og hurtigt at oprette interaktive visualiseringer, rapporter og dashboards ved hjælp af træk og slip. Qlik Sense Desktop er den første applikation i QlikView.Next-projektet og har en patenteret dataindekseringsmotor. Med desktopversionen kan du allerede gemme visualiseringsapplikationer som lokale filer og dele dem med andre brugere.

Det komplette, serverbaserede Qlik Sense-tilbud er indstillet til at følge i september, hvilket muliggør serverudvikling fra enhver enhed, fleksibel og mobil anvendelse, samarbejde og datadeling samt tilpasset udvikling og dataintegration. Derudover vil det imødekomme virksomhedernes behov som datasikkerhed og datastyring, sagde Qlik. Den velkendte Qlik View forbliver i programmet.

spoods.de

Funktioner ved Qlik Sense Desktop inkluderer:

  • Forskellige datakilder - fra Excel til ODBC-databaser - kan let tilføjes til Qlik Sense-appen.

  • Oprettelse af instrumentbræt via træk og slip inden for få minutter for at oprette eller udvide visuel analyse

  • Søg , forbind og kombiner information - Dataindekseringsmotoren og den associative søgning giver brugeren mulighed for dynamisk at søge i dataene og stille ethvert spørgsmål.

  • Smart søgning - giver dig mulighed for at indtaste søgeudtryk eller numre i søgefeltet for at begynde at analysere hele din database.

  • Intuitive smarte visualiseringer hjælper med at identificere mønstre ved dynamisk at opdatere visualiseringerne og fremhæve nye oplysninger og forbindelser.

  • Data Storytelling - brugere kan tilføje kommentarer og gå direkte fra præsentationen til Qlik Sense-data for at besvare spørgsmål.

Qlik Sense Desktop er gratis for hjemmebrugere og forretningsbrugere og ikke begrænset i antallet af applikationer, som brugeren opretter eller deler. "Vores forståelse af enkelhed og brugervenlighed er at sætte brugeren i centrum og levere løftet om ægte selvbetjenings-BI, " sagde Anthony Deighton, Qlik CTO og senior vice president for produkter.