Anonim

Mtape er det første bånddrev nogensinde til at modtage Thunderbolt-certificering fra Apple og Intel. Thunderbolt er en hurtig port til perifere enheder, men indtil videre er det kun Apple, der bruger den i nyere computere - for de fleste brugere er den sædvanlige USB i USB-porte i version 3.0 med hensyn til funktioner og gennemstrømning tilstrækkelig.

Mtape er monteret i et robust aluminiumshus og har funktioner såsom træk-og-slip-betjening, LTFS-support, to Thunderbolt-porte til daisy chaining og en SAS-udvidelsesport til samtidig skrivning på flere drev.

Særligt interessant er LTO6-drevet i forbindelse med backup- og arkiveringsløsningen Archiware "P5" i mediemiljøet. "P5 Backup" opretter regelmæssige (fulde eller inkrementelle) sikkerhedskopier på LTO-bånd. Brugeren kan søge og gendanne de gemte data når som helst i browseren. "P5 Archive" migrerer data inklusive metadatastyring og preview til bånd. Dette frigør produktionshukommelsen fra udfyldte data. Archiware tilbyder også det gratis værktøj "MediaLTFS", som gør det nemt at eksportere data fra P5-arkiver til distribution på LTFS-bånd.

spoods.de