Anonim

Distriktsdommeren (en tingret er allerede en føderal domstol, redaktørens note) Loretta Preska var efter en to timers høring i New York, det var vigtigt, at Microsoft kontrollerer dataene og ikke hvor de er gemt. "Dette er et spørgsmål om kontrol, ikke et spørgsmål om placeringen af ​​disse oplysninger, " forklarede Preska højlydt "re / code".

Dommeren af ​​denne særlige fortolkning af loven syntes imidlertid ikke at være så sikker på sig selv; hun suspenderede straks gennemførelsen af ​​sin beslutning og banede vejen for Microsofts udnævnelse til 2. amerikanske appelskreds.

spoods.de

Og Microsoft vil indsætte i henhold til ordene fra General Justice Brad Smith, ifølge "ZDNet" også med det samme. "Det eneste, der var sikkert i morges, var det faktum, at tingrettens dom ikke var det sidste skridt i sagen, " sagde generaladvokaten efter Preskas dom. "Vi appellerer med det samme og fortsætter med at tro, at e-mail fra kunder i USA og resten af ​​verden fortjener stærkt privatliv."

Tidligere denne uge havde Brad Smith i Wall Street Journal foreslået, at e-mails såvel som breve, der blev sendt med posten, var dækket af korrespondance, og de amerikanske myndigheder måtte respektere den fulde retlige beskyttelse af den fjerde ændring, Data, der er gemt i Irland, blev også dækket af irsk og EU's lovgivning om databeskyttelse.

Microsoft, der hævder at udfordre processen til den højest mulige myndighed, havde modtaget støtte fra andre internet- og telekommunikationsfirmaer som Apple, Cisco og Verizon på et tidligt tidspunkt, ikke overraskende. Også mange eksperter og jurister rammer allerede Microsofts side.

I øvrigt vides det ikke, hvilken amerikansk myndighed har ansøgt om den forhandlede søgekendelse, fordi de relevante dokumenter er underlagt hemmeligholdelse.