Anonim

På det spanske hjemmemarked er situationen fortsat anspændt. Her faldt salget i andet kvartal med godt ni procent, som gruppen annoncerede torsdag i Madrid (PDF-link). Koncernens samlede indtægter faldt 12 procent til 12, 73 milliarder euro. Latinamerika er det største marked for spanierne, men i Brasilien var der første tegn på forbedring sammenlignet med første kvartal. Faldet i salget blev langsommere.

Driftsresultatet led også markant og faldt med 15 procent til 4, 13 milliarder euro. I bundlinjen havde Telefonica ikke desto mindre et plus på næsten fem procent til 1, 21 milliarder euro. Spanierne betalte markant mindre skatter end for et år siden. Med tallene presterede spanierne bedre end forventet med hensyn til indtjening, og salget var på linje med forventningerne. Målene for det indeværende år bekræftede Telefonica.

spoods.de

Det tyske datterselskab, O2-mobiloperatøren Telefonica Germany, har allerede præsenteret onsdagnumrene. Før-fusionen E-Plus-udbyder mistede 24 millioner euro i de tre måneder til juni. Salget faldt fortsat med 4, 4 procent til 1, 16 milliarder euro på grund af hård priskonkurrence. (Dpa / tc)