Anonim

Med titlen "CeBIT SCALE 11: The Source of Digital Innovation", hele økosystemet omkring startups i Hall 11 vil blive præsenteret fra 16. til 20. marts.I henhold til meddelelsen vil udstillingsområdet bringe unge iværksættere sammen med grupper, acceleratorer og investorer. Frem for alt handler det om at fremhæve startups kreative potentiale, udvide netværk mellem nystartede virksomheder og etablerede virksomheder og skabe investeringsincitamenter for finansfolk.

"CeBIT har altid været platformen for innovation og nye forretningsmodeller, hvor gang på gang unge virksomheder har vist, at de kan revolutionere hele sektorer med en god idé, " siger Oliver Frese, CeBIT CEO hos Deutsche Messe AG. Men med innovationsplatformen CODE_n er der allerede et ekstremt vellykket internationalt springbræt for startups hos CeBIT, der forbinder unge mennesker med etablerede virksomheder og skaber bæredygtige partnerskaber. "CeBIT SCALE 11 vil supplere dette tilbud og stiftere og Udviklere på den ene side såvel som virksomheder, mentorer og offentlige og private investorer på den anden side bringer i dialog. "

spoods.de

Otte måneder før begivenheden startede har et stort antal forretningspartnere allerede besluttet sig for CeBIT SCALE 11. Blandt dem er Berlin Partner for Business and Technology GmbH, BITKOM, Association of German Capital Investment Companies (BVK), Catagonia Capital GmbH, Deutsche Telekom, German Accelerator Inc, High-Tech Gründerfonds, Hanover impuls, Investment and Development Bank Niedersachen (NBank) og Microsoft Tyskland.

Federal Association of German Startups bifalder også Deutsche Messe AG's skridt: "Nationalt og internationalt er der et stort antal netværks- og informationsbegivenheder for unge iværksættere, men CeBIT er den eneste, der giver en effektiv forbindelse mellem startups og etablerede IT-virksomheder og investorer støtt CeBIT SCALE 11, fordi denne platform vil samle alle puslespilene i opstart-økosystemet og dermed have national og international indflydelse, ”siger administrerende direktør Florian Nöll.

 1. Præmie for de bedste ITK-arbejdsgivere 2014
  I en festlig ceremoni blev de bedste arbejdsgivere af ITK 2014 hædret den 10. marts 2014 på computerhandelen CeBIT i Hannover.
 2. 50 virksomheder …
  … blev hædret i dette års konkurrence "Fantastisk sted at arbejde i ITK 2014". Du har de mest tilfredse medarbejdere og det bedste personale.
 3. Lær af de bedste:
  Fantastisk sted at arbejde Administrerende direktør i samtale med Bernd Schlüter, administrerende direktør for QAware. Den München-baserede IT-tjenesteudbyder havde opnået førstepladsen blandt 50 ansatte i størrelseskategorien af ​​virksomheder.
 4. Dette er vinderne i kategorien under 50 ansatte:
  Foruden QAware blev secova, Living Business, mayato, Pentland Firth, COMPIRICUS og Module Works hædret i Hannover.
 5. Georg Heerenveen, administrerende direktør for mayato, ..
  .. glæde sig over andenpladsen i størrelsesklassen under 50 ansatte. IT-tjenesteudbyderen, der er specialiseret i forretningsinformation, fremmer holdånd med kvartalsbegivenheder, fra katamaransejlads i Malta til et førjulsmøde i Wien.
 6. De første fire vindende virksomheder i kategorien 50 til 100 ansatte ….
  … kaldes Perbit, Projektron, viadee og mindsquare.
 7. Susanne Weber, personalechef for Paessler AG, …
  er glad for, at Nürnbergs tjenesteudbyder til netværksovervågning straks blev placeret i top 50. Det ejerstyrede firma har en tæt udveksling mellem ansatte og ledere.
 8. Blandt vinderne i kategorien 50 til 100 ansatte …
  … inkluderede virksomhederne Paessler, Meltwater, Adlon Systems, itdesign og Fortis IT-Services.
 9. Glad vinder …
  Softwareleverandøren Projektron var i stand til at hævde sig på andenpladsen i størrelsesklassen 50 til 100 ansatte. Berlinerne scorer med familievenlighed og en høj andel kvinder: 55 procent af lederne er kvinder.
 10. Dette er de bedste ITK-arbejdsgivere i kategorien 101-500:
  Der var præmier til Compeople, MaibornWolff, SAS Institute, Convista Consulting, Simcorp, Compusafe, Technidata
 11. Axel Streich, leder af applikationsudvikling i Bausparkasse Schwäbisch Hall …
  … var en af ​​de få brugere med sin IT-afdeling, der konkurrerede om de bedste ITK-arbejdsgivere og opnåede en 4. plads i kategorien 501 til 1000 medarbejdere.
 12. I størrelsesklasserne mellem 501 og 1000 kolleger var i Hannover disse virksomheder …
  Tildelt som bedste arbejdsgiver: Immobilienscout, Adesso, Schwäbisch Hall, Alt for One Steeb, Daimler TSS og TDS.
 13. Microsoft var i stand til at forsvare sin første plads i størrelseskategorien over 1000 ansatte.
  Andreas Schubert fra Great Place to Work lykønsker HR-chef Elke Frank (center) og rekrutteringschef Ina Bourmer.
 14. De bedste ITK-arbejdsgivere i størrelsesklassen over 1000 ansatte på et øjeblik:
  Microsoft, Ebay, T-Systems multimedieløsninger, EMC, Telefonica og msg-systemer.
 15. Nok mulighed for at udveksle …
  … havde de vindende selskaber i kongrescentret i CeBef før og efter prisuddelingen.

CeBIT SCALE 11 skulle samle formaterne til grundlæggere og investorer på CeBIT i Hall 11 og således afslutte den internationale innovationskonkurrence CODE_n, som GFT lancerede og gjorde stort. De tidligere udstillingsområder "ungt og innovativt" og "International startup-område" fra hal 6 af den seneste begivenhed vil blive integreret i CeBIT SCALE 11.

Det nye område i Hall 11 sætter også en innovativ rute, ifølge meddelelsen. "For at gøre indholdet endnu mere retfærdigt, ønsker vi at opløse klassiske hallstrukturer og skabe en stærk kommunikationsorienteret atmosfære, " siger Frese.

CODE_n 2015 Internettet af ting

Årets CODE_n innovationskonkurrence afholdes næste år under temaet "Into the Internet of Things" (PDF-Link). Vi leder efter stiftere og virksomheder, hvis ideer indledes i tingenes Internet. De 50 mest spændende forretningsmodeller vises på de 5.000 kvadratmeter Hall 16 under CeBIT fra 16. til 20. marts 2015 i Hannover.

Tingenes Internet beskriver økosystemet skabt af den hurtigt stigende sammenkobling af maskiner af alle slags - fra daglige enheder til køretøjer, hele fabrikker og byinfrastruktur. CODE_n arrangør GFT opdeler IdD i temaverdenerne "Digital Life", "Smart City", "Future Mobility" og "Industry 4.0". Således skal innovationskonkurrencen og udstillingen afspejle hele spektret af den hurtige digitalisering af den fysiske verden, siges det.

Ulrich Dietz, GFT
Ulrich Dietz, GFT
Foto: GFT

"Uanset hvor vi stopper med big data, fortsætter vi med at gøre det konsekvent - om et emne, der bevæger økonomien og videnskaben som ingen anden, " forklarer Ulrich Dietz, initiativtager til CODE_n og administrerende direktør for GFT Group. "Tingenes internet tvinger virksomheder til at genoverveje deres processer og forretningsmodeller, som kræver impulser udefra, og de, der klarer sig uden grundlæggeres energiideer, har simpelthen ikke realiseret start-scenens potentiale."

De internationalt anerkendte designere Clemens Weisshaar og Reed Kram er igen ansvarlige for designet af CODE_n-hallen. En central medieinstallation med titlen ROBOCHOP inviterer internetbrugere fra hele verden såvel som besøgende til CeBIT til at designe møbler af polyurethanskum ved hjælp af en app og fremstille det på stedet ved hjælp af robot hot wire cutters.

Samtidig med CeBIT 2015 lancerer CODE_n CONNECT også en platform dedikeret til bæredygtig udveksling mellem unge iværksættere, SMV'er, industri og investorer. Udstillingsdirektør Frese kommenterede: "CODE_n i Hall 16 vil utvivlsomt vise spændende nye forretningsløsninger på CeBIT det kommende år, hvilket lover en bred vifte af spændende udstillere med forskellige praktiske udstillinger, der har potentialet til at ændre vores hverdag Langt bedre livskvalitet. "

Startups, der ønsker at deltage i CODE_n-konkurrencen, kan indsende deres dokumenter via hjemmesiden www.code-n.org fra begyndelsen af ​​september 2014. Alle virksomheder, der blev grundlagt i 2010 eller senere, og hvis forretningsmodel tjener penge på Internet of the Things, kan anvende. Tilmeldingsfrist er den 30. november 2014. De 50 finalister vil modtage et gratis udstillingsrum i Hall 16 for hele perioden af ​​CeBIT 2015, samt en permanent tilstedeværelse på den digitale platform CODE_n CONNECT. Vinderen vil blive belønnet med € 30.000 CODE_n15-prisen.