Anonim

Med væksten på dette område kunne den tidligere monopol næsten kompensere for det kraftige fald i erhvervskundeforretningen i begyndelsen af ​​indeværende regnskabsår 2014/15. I de første tre måneder faldt salget med to procent til 4, 35 milliarder pund (ca. 5, 5 milliarder euro), som gruppen meddelte torsdag i London.

Justeret indtjening før renter, skatter, afskrivninger og amortiseringer (Ebitda) stagnerede til 1, 44 milliarder pund. Eksperter, der blev interviewet af nyhedsbureauet Bloomberg, havde forventet et lille fald i driftsresultatet. Salget var på linje med forventningerne. I første kvartal steg detailomsætningen med ti procent til 1, 05 milliarder pund. De fleste af de andre sektorer oplevede fald - også i det tocifrede interval.

spoods.de

For første gang i år var BT ikke skrumpet yderligere ned i regnskabsåret 2013/14 takket være et nyt tilbud om sport og tv. Salget steg i slutningen af ​​marts sluttede regnskabsåret med en procent til 18, 3 milliarder pund (22, 3 milliarder euro). Fire år tidligere var salget faldet på grund af den hårdt konkurrenceprægede kernevirksomhed. BT har derfor udvidet sin forretning med hurtig internetadgang i de senere år og lancerede tv-stationen BT Sport sidste år.

Dette havde fanget de levende rettigheder til European Football Champions League fra sæsonen 2015/16 i efteråret. Udsendelser er meget vigtige i det traditionelle fodboldgale land for at øge antallet af kunder. BT konkurrerer på dette område med den britiske betalings-tv-tv-selskab BSkyB, der hører til medieentreprenøren Rupert Murdoch. Han meddelte i sidste uge, at han ønskede at samle sine europæiske betal-tv-kanaler, der inkluderer Sky Deutschland, under paraplyen fra BSkyB. (Dpa / tc)