Anonim

Mitchell Baker, udøvende formand for Mozilla Foundation, annoncerede dette i går i firmabloggen. Skæg var vendt tilbage til Mozilla efter et årelangt skridt ind i risikokapitalverdenen i april. Den tidligere udnævnte administrerende direktør Brendan Eich, opfinder af JavaScript-webscript-sprog, måtte fratræde efter et par dage, efter at det blev kendt, at han tidligere havde finansieret en regning mod homoseksuel ægteskab - i dalen, ikke mindst inden for high-tech Industri stærkt LHBT-samfund Eich var ustoppelig.

Chris Beard havde arbejdet for Mozilla i flere funktioner siden 2004. Så han kender strukturer og projekter godt, og fra bestyrelsens synspunkt var det simpelthen det bedste valg for hovedposten, skriver Baker, der allerede havde siddet i Mozillas udøvende formand i fortiden.

"Chris forstår vigtigheden af ​​Mozilla-samfundet og har en stærk produktvision, " sagde Spiegel Online-chef Katharina Borchert, der også sidder i Mozilla-bestyrelsen. "Jeg er overbevist om, at han er den rigtige person til at lede Mozilla og hjælpe med at udføre mission i et radikalt skiftende landskab."

spoods.de