Anonim

Cirka 30 procent af anmodningerne var imidlertid blevet afvist, sagde en Google-talsmand for dpa på fredag, hvilket bekræftede de tilsvarende medierapporter, for eksempel i "Wall Street Journal". I cirka 15 procent af sagerne er internetbrugerne blevet anmodet om yderligere oplysninger.

Google hævder at have modtaget i alt 91.000 ansøgninger i midten af ​​juli for at fjerne 328.000 links fra søgeresultaterne. Internetselskabet specificerer ikke, hvor mange af ansøgningerne, der allerede er behandlet. Google ringede de nye numre til fristen den 18. juli torsdag på et møde med europæiske privatlivsaktivister i Bruxelles.

EU-Domstolen (ECJ) afgav i midten af ​​maj, at Europas borgere kan forpligte Google til at lade forbindelser til ubehagelige ting fra deres fortid forsvinde fra nettet. Oplysningerne i sig selv behøver ikke at blive fjernet af forfatterne. Kun henvisningerne til indholdet vises ikke længere i Google-søgningen. Google frigav en online formular i slutningen af ​​maj for at anmode om sletning af links. Også for Microsofts søgemaskine Bing er der nu en sletningsformular. (Dpa / tc)

spoods.de