Anonim

Siden 2000, hvert år på den sidste fredag ​​i juli, finder systemadministrationsvurderingsdag eller SysAdmin-dagen verdensomspændende sted. I dag den 25. juli 2014 er det 15. gang. Den verdensomspændende tradition er blevet etableret af Ted Kekatos - en administrator fra Chicago. Dette forfulgte målet om en gang om året at anerkende det ofte usynlige arbejde hos systemadministratorer.

Derfor ønsker de at etablere den sidste fredag ​​i juli som en ferie for sysadmins, hvor brugerne engang takker deres administratorer for styringen af ​​systemet. De, der muligvis ikke engang kender deres ansvarlige systemadministratorer ved navn, bør tage dette som en mulighed for at tænke over det og ændre det.

spoods.de

Som et eksempel nævnes på dette tidspunkt kun de tolerable administratorer af mailserverne. Disse skal leve med det faktum, at utallige mobile enheder får adgang til mailserverne i ofte yderst tvivlsom kvalitet og frekvens, og alligevel skulle alt fungere, som om kun et par desktops og notebooks var knyttet til systemet. Og normalt gør det det, Chapeau!

De 10 vigtigste opgaver for en systemadministrator - fra IT-installationer til vagtmesterarbejde - har vi sammenfattet her for dig.

Det faktum, at brugere er en ganske udfordring, som dokumenteret i artiklen "Hvad administrerer koster nerver".

Hvis du som administrator mangler ordene igen og spørger mig, hvis du har spørgsmål, kan du muligvis finde de rigtige svar i følgende billedgalleri.

For mere detaljeret information om de viste emner, artiklen Uden ord - Den bedste administrator-svar til alle tilfælde.

Hvis brugere leder efter den rigtige gave til deres administratorer, kan de synes at det er nyttigt i følgende indlæg: Anbefalede gaver til den belægerede administrator

Redaktørerne af COMPUTERWOCHE ønsker alle deres administratorer alt det bedste og tak for dit arbejde.