Anonim

Købsprisen forventes at være 250 millioner euro, skriver Dassault, som har til hensigt at udvide tilføjelsen af ​​sit brand Delmia med applikationer til driftsplanlægning og optimering. Quintiq er baseret i den hollandske s'Hertogenbosch og tilbyder applikationer til produktion, logistik og personaleplanlægning med omkring 800 ansatte. Quintiqs kundeliste inkluderer AkzoNobel, ArcelorMittal, ASML, Bruxelles Lufthavn, Canadian National, DB Schenker, DHL, FAA, KLM, ThyssenKrupp Steek Europe, TNT og Walmart.

”Quintiq har spillet en nøglerolle i planlægningen af ​​vores forretningsprocesser siden 2005. Som en af ​​Europas største offentlige tv-selskaber har vores virksomhed en bred vifte af ressourcer at planlægge med 3.000 ansatte, 900 forskellige produktionsaktiver og 30.000 lagerpladser på tværs af 17 lokationer ”siger Andreas Bereczky, produktionsdirektør for ZDF.

Denne software som Quintiqs kan bestemt hjælpe Mr. Bereczky i hans daglige arbejde, det er hvad vi forstår. Vi pusler dog stadig over, hvad Dassault Systèmes kunne have betydet ved at sige, at overtagelsen var "et skridt tættere på dets langsigtede mål om at harmonisere produkt, natur og liv". Å ja, afslutningen af ​​transaktionen er stadig underlagt de sædvanlige suspensionsbetingelser, herunder godkendelsen af ​​antitrustmyndighederne i Tyskland og Østrig.

spoods.de