Anonim

Og ganske mange af dem er tættere knyttet til den stadig temmelig allestedsnærværende Microsoft Office-pakke - bestemt ikke kun set fra "WIRED", ikke en dårlig idé, hvis du vil rekruttere flere forretningsbrugere. Produktchef Ilya Fushman annoncerer i bloggen til Dropbox for Business blandt andet fælles redigering af delte Office-dokumenter ("Project Harmony") og forbedrede forhåndsvisninger af Office-filer i både browseren og i Android-appen. Desuden er Dropbox for Business snart en fuldtekstsøgning - det udsendte skærmbillede, men ikke kun om Office-filer, men i det mindste PDF-filer.

Fushman har dog endnu flere pile i produktkæveren end disse sammenbrudsfunktioner - med hensyn til integration er der nye API'er (programmeringsgrænseflader) til den delte mappe og dokumentvisningsfunktioner i Dropbox, administratorer får mere granuleret kontrol over forskellige sikkerhedsfunktioner som f.eks. Se rettigheder for delte mapper eller adgangskoder og tidsbegrænsning for delte links. "WIRED" ser det hele som en indikation af, at Dropbox konkurrerer med sine markedsdeltagere for erhvervskunder snarere end pris.

spoods.de

I øvrigt fraråder NSA-varsleren Edward Snowden kraftigt at bruge Dropbox. I et interview med den britiske "Guardian" anbefaler han i stedet den mindre kendte "Spideroak". "SpiderOak og Dropbox er direkte konkurrenter, men Dropbox er en wannabe-partner til Prism, den tidligere amerikanske udenrigsminister Condoleeza Rice sidder i bestyrelsen, og Dropbox er direkte fjendtlig over for sine brugers sikkerhedsproblemer, " sagde Snowden. Det er anderledes med SpiderOak; tjenesten krypterede alle de data, som brugerne lægger dernede (som glemmer hans adgangskode, men har heller ikke nogen måde at dekryptere filerne).