Anonim

Det Walldorf-baserede selskab planlægger at annoncere Cloud Foundry-projektet til et Open Platform Platform-as-a-Service Platinum-medlemskab og Openstack Foundation-initiativet til en Open IaaS-løsning (Infrastructure-as-a-Service). tjeneste) støtte. SAP bruger også Cloud Foundry og Openstack i sin egen platform. Derudover præsenterede virksomheden de nye skybaserede udviklerværktøjer "SAP HANA Answers" (Knowledge Base) og "SAP River Rapid Development Environment" i Portland.

"Udvikleren og open source-samfundet spiller en nøglerolle i udviklingen af ​​avanceret teknisk innovation, " sagde SAP CIO Björn Goerke, der også fungerer som Executive Vice President for Products and Innovation Technology. "Med Cloud Foundry- og OpenStack-initiativerne såvel som de nye udviklerværktøjer udvider SAP sin støtte til udviklerfællesskabet og skaber grundlaget for innovation og udvikling i skyen."

SAP annoncerede for nylig, at Apache Spark-baserede Databricks, i partnerskab med SAP, vil frigive en distribution baseret på Apache Spark 1.0, som er integreret med SAP HANA. Allerede i december 2013 havde koncernen erklæret, at den ville gøre sin egen udvikling tilgængelig for open source-samfundet og blandt andet give HANA-klienten via GitHub. Dette gør det lettere for udviklere at forbinde Node.js-applikationer til HANA. SAP har også frigivet vigtige dele af rammen "SAPUI5" som open source-kode under Apache-licens på GitHub.

spoods.de